Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Ben je klaar om te veranderen om verder te durven gaan dan je ooit voor mogelijk hield?  Om jouw diepste verlangens, jouw wildste dromen waar te gaan maken?  Ben je klaar om jezelf in de spiegel aan te kijken, helemaal zoals jij bent, met alle mooie en minder mooie kanten, alle obstakels te aanvaarden en ze zo te genezen?

 

The White Arrow biedt een waaier van workshops en individuele behandelingen aan.  Velen komen geregeld eens proeven van een sessie of workshop.  Maar meer en meer krijgen we de vraag van mensen die toch telkens weer tegen iets op stoten, om hen verder en dieper mee te nemen en te begeleiden zodat ze nu eens eindelijk door datgene wat hen tengenhoud doorbreken.

 

Met dit 3 pijlen traject gaan we samen met jou een engagement aan.  Samen brengen we je naar jouw hoogste potentieel.  Dit traject zal bestaan uit een grondige opvolging van je levensdoel in dit moment.  

thewhitearrowlogoklein

Het traject dat je aangaat bestaat uit de volgende elementen.

 

1 intakegesprek

 

Hier bepalen we samen in een diepgaand gesprek, de aard van jouw traject.  Iedereen heeft andere noden en andere programma's, daarom dat de ene meer gebaad is bij individuele sessies en iemand anders juist kan groeien door in groep zaken te doen.  We bieden jou tijdens dit gesprek een traject aan dat volgens ons het beste past in je leven op dit moment, om op deze manier het snelste bij de werkpunten te komen.  Je krijgt van ons een globaal bio-medisch levensdossier mee, om jouw eerste stappen in dit traject grondig te nemen.

Het intakegesprek wordt terugbetaald op het moment dat je het engagement aangaat.

Het 6 maanden Traject

Het intakegesprek: 25€ (deze wordt bij jouw eerste sessie terugbetaald)

 

Behandelingen: 

- Individueel: 65€/u, 95€/2u, 120€/3u (van deze prijzen mag je telkens 15% aftrekken voor de eerste 5 behandelingen)

- Groepsessies boven de 90€: afhankelijk van de workshopprijzen, maar ook hiervan mag je telkens 15% aftrekken.  Deze horen bij de 5 sessies.

de 15% geldt niet voor reeds gegeven kortingen zoals combinatieworkshops (zoals Season's Shift en soundhealing training)

 

Extra coachings: 45€/u (dit zijn de tussentijdse één op één gesprekken die niet via telefoon of mail plaatsvinden)

Wat verwachten we van jou?

Als je kiest voor deze nieuwe weg, dan hopen we dat je jezelf de kans geeft om er het meeste uit te halen.  We zien jou over een termijn van 6 maanden, grondig met jezelf aan de slag gaan, geen confrontaties uit de weg gaan en je helemaal overgeven aan wat zich aandient tijdens dit proces van verandering.  Je hebt het allemaal in jou, nu is het moment om er wat met te gaan doen.  We verwachten ook dat je werk maakt van jouw 'levensdossier' en met name het stuk van jouw biografie, stamboom en perinataliteit.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zullen jou ten allen tijden een spiegel voorhouden die in dat moment jou het meeste dient.  Met heel ons hart zullen we jou begeleiden op je pad.  Het pad dat jij koos, het pad van je ziel, hier en nu.  Stap voor stap zullen we jou helpen het leven te ontsluieren, zodat je duidelijk en klaar kan zien en voelen, zodat je eerlijke keuzes kan maken in je leven.  Je  hebt

Wat kost dit?

Engagement

3 pijlen

6 maanden Traject

3 pijlen

6 maanden Traject

Minstens 5 behandelingen 

 

Als je het engagement aangaat met jezelf, kies je er voor om gedurende een half jaar minstens 5 sessies te volgen.  Dit kunnen individuele diepgaande sessies zijn (soundhealing, massage, gesprek,  dieet enz) of sessies in groep (zweethut, Ceremonies, etc).  Bovendien geven we jou, indien je dit engagement aangaat, 15% korting op deze 5 behandelingen,   Het engagement zit in het minimum van 5 behandelingen gedurende de periode die start vanaf het intakegesprek en loopt over 6 maanden, je mag uiteraard meer sessies volgen, deze genieten ook allemaal de korting van 15%

 

Tussentijdse opvolging

 

Om je zo goed mogelijk op te volgen en te begeleiden in dit traject staan we altijd ter beschikking voor een feedback en uitwisseling met je.  Dit kan per telefoon of mail.  Zo blijft het contact behouden en kunnen we jouw

vooruitgang opvolgen of  bijsturen.  Het doet goed om in dit hevige proces even te ventileren en misschien de juiste woorden te horen die je weer op het juiste spoor brengen.

Indien je graag nog een extra gesprek wenst in individuele sessie zal  hiervoor wel een extra sessie worden aanrekend (-15%).  

er maar één, één leven in de vorm en unieke constelatie die je nu bent; maak er het mooiste en beste van.  Het leven is er om te ervaren, jij kiest in welke ervaring je stapt.

tibetan bowl stembevrijding sjamanisme
Prijslijst incl. korting