Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

In deze behandeling of workshop nodigen wij je uit jezelf te bevragen. Aan de hand van je lichaamstaal en houding, gaan wij samen dmv een kaartenspel  je eigen universum duiden .

Data groepssessies: (avondsessie in kleine groep)

Aanvang: 18u tot 22u

Prijs: 100€ pp

Begeleiding: Juanita Pyl & Deborah Waknine

 

Data privé sessies: op afspraak

Prive consultatie : € 150

Prive Consult met 2 personen : €120 pp

Vanaf 3 personen : € 100/pp

 

Locatie: Wilrijk (adres wordt doorgegeven na inschrijving)

info & inschrijven : juanitapyl@thewhitearrow.eu of deborah.waknine@gmail.com

Afspraak maken

Juanita Pyl

Levensdanseres, singersongwriter, erkend masseur en opgeleid in verschillende dans- en bewegingstechnieken. Ervaren in de Vijf elementenleer, natuurvoeding,  voetreflexologie (relaxatie) en Tao Yin Yoga. Ingewijd in de traditie van de Queros en sjamanistische zang.

Mede oprichtster van The White Arrow, facilitator van cacao ceremonies, vrouwencirkels, zang- en bdanscirkels, Touch, Begeleiding Bodywork bij de paarden en bij Bio Kaballah.

Co operator van Shaman Horses Medecine VZW  .

 

"Na mijn opleiding en vele initiaties bij sjamane Ema'a drolma Mata, als medicijnvrouw veranderde mijn hele wezen.

De begeleiders

received_10154854498416891

Geraakt door mijn eigen levensreis als vrouw, moeder, vriend,… neem ik je graag mee in het moment en vergezel jou doorheen deze transformatie,  in zachtheid naar zelfliefde, opdat dit ontwaken je lichaam, geest en ziel blijvend concerteert “ My body is My temple”

bio kaballah

- Een inleidend gesprek samen  dat jouw levensvragen duidt

- Een duiding van het kaartenspel door Deborah

- Een lichaamsbenadering die intuïtief door Juanita, omkaderd door klanken, muziek, aanraking en stemwerk “sjamanic Body Touch” het gehele proces ondersteunt.

- Een afrondend gesprek

Wat mag je verwachten:

Deborah Waknine

therapeut, spreker en co auteur met Gérard Athias van het spel « de 22 levensvonken » en van het boek « la Shoah en héritage»

Ze  is opgeleid in het decoderen van ziektebeelden, in de begeleiding op palliatieve zorgen en in het gebruik van verschillende lichaamsverzorgingtechnieken. Ze werd ook enkele jaren geïnitieerd door een sjamane.

Het leren van de wijsheid en symboliek van de 22 Hebreeuwse letters door de leer van de Kabbalah brengen haar in een aanzienlijke dimensie om de oneindige helende hulpbronnen aan te boren waarover we allemaal bezitten. In haar workshops en consultaties draagt Deborah, met de steun van het Hebreeuwse letterspel, de essentiële vraag over, die in een wederzijdse dynamiek, sleutels kan aanreiken naar groei tot onze ware aard.

 

In constante zoektocht naar zelfontplooiing ontwaart Déborah een methode “Body Touch” met diepe, dynamische  en ook subtiele  aanrakingen van interne organen, van vitale systemen van het lichaam en van meridianen, die onze heilige geometrie respecteren met als doel om meer vitaliteit te brengen, en met als gevolg een zuivering en een harmonieuze transformatie van ons wezen tot stand te brengen.

“Ik begeleid jullie graag doorheen dit proces om de ontmoeting met je ware aard te verwerkelijken”

Deborah Waknine geeft workshops in Europa en Canada over onderwerpen als “Bio Kabbalah”, “Body Touch” het spel “De 22 levensvonken”, en “De sleutels tot autonomie”. Ze ontvangt je graag in haar praktijk in Antwerpen of via Skype voor individuele raadplegingen.

 

Website Deborah Waknine

kabalah

BodyTouch is een subtiele diepe en dynamische aanraking van interne organen, de vitale systemen van het lichaam en meridianen die onze heilige geometrie en de bewegingen van de natuurlijke ritmes van het leven (5 elementen van de Chinese geneeskunde) respecteert. Dit alles om een grotere vitaliteit, zuivering en een harmonieuze transformatie van ons totale wezen tot stand te brengen.

Door het gebruik van BodyTouch in combinatie met het lezen van deze 22 Hebreeuwse letters,  is er een kans tot dieper voelen, begrijpen en maakt zo  integratie van wat naar voren treedt, waar  en mogelijk.

Het Kaartspel

Dit kaartspel bevat 22 Hebreeuwse letters, die weer samenhangen met essentiële levensvragen,  om dieper in je wezen te duiken.  Dit is een unieke kans om je manier van leven, alsook je houding en karmische relaties beter te begrijpen.

"De 22 Hebreeuwse letters in dit kaartenspel fungeren als 22 mogelijkheden tot groei, 22 symbolen, 22 personages met een complexe persoonlijkheid. Vanuit de Joodse traditie omvatten deze letters hun gehele  wereld.  Deze Letters kunnen ons terugbrengen naar de bron, onze kern en mede een creatie zijn van een nieuw universum."

 

Bio Kabbalah is gebaseerd op zowel de metabiologie van het functioneren van de mens als de kunst om de diepe zin van het leven te onthullen via de 22 Hebreeuwse letters. Deze methode is geïnspireerd door de 'Terufah', de wijsheid van genezing en mededogen om de ander te geven wat hij echt nodig heeft. Met deze benadering kun je meer zin geven aan je leven, de donkerte transformeren en toegang krijgen tot je innerlijke vreugde.

biokaballah_klein

Bodytouch

Praktisch

Inschrijven