Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Zweethutceremonies

Bij de zweethutceremonies (inipi) keren we als groep terug de baarmoeder van de aarde in.  Een aloud ritueel.  De zweethutceremonies zijn krachtige zuiveringsrituelen waarin we terugkeren naar de essentie en stille kern van ons wezen.  Een intens gebeuren van loslaten, verbinden, ontvangen en thuiskomen.  Een ware purificatie en transformatie vindt plaats.  Meer info vind je hier. 

 

Vuurceremonies & Despacho 

Bij de vuurceremonies en despacho verbinden we onszelf met de kracht van het vuur en de Apu's (berggeesten).  De positieve intenties worden kracht bijgegeven en de zware energieën aan moeder aarde gegeven zodat deze worden getransformeerd.  Meer info vind je hier 

 

Waterceremonies

Wij zijn 70% water.  Het is de krachtigste geleider die door onze lichamen stroomt.  In deze ceremonie verbinden we ons letterlijk met de spirit van het wat door in het water te gaan en de helende stroming te voelen in en rond ons...een ontwaken van de ziel!  Meer info vind je hier.  

 

Deze ceremonies zijn voornamelijk op groepen gericht.  Een persoonlijke één op één aanpak is ook mogelijk en kan besproken worden.  De ceremonies kunnen plaatsvinden bij jou thuis of op één van onze prachtige locaties

 

The White Arrow bied jou tal van ceremonies aan.  Standaard in ons aanbod vind je de onderstaande ceremonies.  Doch een ceremonie kan ook op maat aangevraagd worden en gecombineerd worden met andere ‘behandelingen’ of ‘concert’.  

 

Deze ceremonies zijn voornamelijk op groepen gericht.  Een persoonlijke één op één aanpak is ook mogelijk en kan besproken worden.  De ceremonies kunnen plaatsvinden bij jou thuis of op het prachtige domein  Koningsteen een oase van rust.  Een uitgestrekt domein om in stilte te vertoeven met alle faciliteiten  (zweethut, logement, eetgelegenheid,...)

whitearrowmiddellogo

Ceremonies

Prijslijst