Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Er ontstaat een conflict in jou als je niet meer in liefde en eenheid bent met jezelf en je omgeving.  

 

Conflict

Heeft een gebeurtenis één van de volgende kenmerken: Intens, Onverwacht, Onnuttig, Onbekend en Alleen of zonder toestemming, dan kan men spreken van een conflict dat vroeg of laat in de biologie valt.

 

Ziekte

Een ziekte ontstaat wanneer een conflict in de biologie valt.  Er zijn drie niveaus waarop een ziekte kan ontstaan.

 

Spirituele ziekte (geest)

Hier start elke ziekte. Wanneer er een gebrek is aan liefde, aan eenheid met God of eerbied voor de wet.  Als het hier niet opgelost geraakt zakt het naar het volgende niveau.

Psychische ziekte (ziel)

Psychiatrische ziektes kunnen twee richtingen uitgaan, namelijk naar de 'manie' (hyperfunctioneren) of naar de 'depressie'

thewhitearrowlogoklein

Met het zwarte werk gaan we al wat nog niet gekend is uit het verleden en uit jouw binnenste uitdiepen en blootleggen, jouw perinataliteit bekijken, jouw familieverhaal en stamboom, de geheimen in jouw leven, de verborgen emoties die nog steeds bewust en vooral onbewust jouw leven bepalen. Alle wegen leiden eerst door het zwarte werk, je kan dit niet ontlopen, want het leven werpt je er altijd terug naartoe.  Het zwarte werk omvat het herkennen en erkennen wie je bent en waarom je de dingen doet zoals jij die doet.  De pijnlijke kanten van jezelf, de confrontaties met jezelf, niet uit de weg gaan, want dit geeeft ontegensprekelijk conflicten in jou en dan vallen we in het stappenplan van de ziekten, zoals hierboven beschreven.  In dit werk ga je ook alle ongedane rouw doen over al jouw trauma's die nog niet verwerkt zijn.  

de 3 Pijlen

naar Liefde en Eenheid

de 3 Pijlen

naar Liefde en Eenheid

(hypofunctioneren).  Een psychiatrische ziekte ontstaat wanneer iemand een dubbelconflict heeft in zowel linker als rechterhersenhelft van de hersenstam. Er vormt zich geen tumor maar er treed een persoonlijkheidsverandering op. Beide conflicten vallen niet in de biologie en functioneren als bescherming in de hersenstam.  Crusiaal belang is dat beide ziekten tegelijk worden aangepakt.  Van hieruit valt men anders in het volgende niveau.

Somatische ziekten ( lichaam)

Onder te verdelen in functionele en organische ziekten.

- Functionele ziekte

Hierbij gaat de ziekte zich fysiologisch uiten op twee manieren; hyperfunctioneren ( te veel) of hypofunctioneren (te weinig). vb: suikerziekte.  Als het conflict hier niet wordt opgelost zakt het naar laatste niveau.

- Organische ziekte

Hierbij verander de structuur van het lichaam.  Ook hier zijn twee mogelijkheden om in de biologie te vallen, via tumoren (te veel) of via zweren (te weinig).

Tot zover een kort overzich van het gevolg van een conflict op ons hele wezen.  Wil je wat meer lezen dan verwijs ik je door naar een interessante site.  Of kan je het beknopte werk over de 5 biologische wetten volgens Dr Hamer lezen.  De link vind je hier. 

In de manier hoe wij werken zijn er drie pijlen (wegen) die je weer in liefde en eenheid zullen zetten.

Drie Pijlen

De Zwarte Pijl

Vele mensen zetten zich enkel vast in het 'witte werk', zonder eerst het zwarte werk te doen, waardoor ze letterlijk gevangenen worden van hun eigen 'peace & love imago', het wordt een zeemzoet leven zonder fundering, omdat je niet wenst te kijken naar dat wat werkelijk licht vraag in je leven. Na het diepgaande zwarte werk gaan we naar het witte werk, door vooruit te kijken en te plannen, richten op jouw toekomstvisie, jouw levensmissie, wat jou gelukkig maakt,

Je zoekt eerst bij jezelf je 'envie', wat jou echt goesting geeft in het leven.  Om een envie te vinden moet deze wel aan bepaalde criteria voldoen om het zo zuiver mogelijk in jou te laten ontstaan:

De Witte Pijl

De Rode Pijl

Het Rode werk is eerder een alchemistische conclusie tussen het zwarte en witte werk.  Je word als het ware een bewuste speler in het schaakspel met de zwarte en witte pionnen.  Je beweegt je bewust heen en weer tussen jouw zwarte en witte werk, maar laat je niet meer meesleuren in hun valstrikken.  Je word meester in jouw zwarte en witte werk, en vanaf dat moment vormt het alchemistische proces zich naar het rode werk.

Met eenheid en meesterschap komen we bij het rode werk. Hier wordt je meester over jouw bewustzijn, het zwarte werk is geïntegreerd in jouw bewustzijn en zal jou niet meer onbewust strikken, het witte werk geeft duidelijk een nieuwe richting aan waarin je wenst te bewegen, en als 'rode magiër' ben je nu actief, creatief en bewust een deelnemer en speler van dit magnifieke spel op aarde.  Jij kiest, jij speelt, jij creëert in volle bewustzijn jouw eigen prachtige schilderij tijdens jouw verblijft hier op aarde.

Deze drie wegen of pijlen zijn geïntegreerd in al onze therapievormen (soundhealing, zweethut, coaching, dans, zang...).  Ieder mens is uniek en iedereen heeft een verschillende toegangspoort om beter op te nemen.  Mensen die meer auditief zijn kunnen kiezen voor soundhealing, mensen met aardingsconflicten kunnen kiezen voor zweethutten of dans, mensen met een grote angst voor het onbekende kunnen eerst starten met een goed gesprek, enz.  Samen met jou kiezen we de gepaste vorm om met deze drie pijlen te werken.  

Rond het werk met de drie pijlen hebben we ook een sjamanistisch jaartraject gebouwd: Season's Shift

De keuze is aan jou

1-summer alone-fall-girl-maple-melancholy-pretty-Favim.com- Clipboard01

Om te rouwen doorloop je altijd de 9 stappen: Ontkenning, Woede, Onderhandelen, Verdriet, Aanvaarding met, Aanvaarding van nieuw situatie, Symbolisch teruggeven, Vergeving, Genade.

Zie dat jij uniek bent, dat al wat je deed voor jouw hoogste goed was, om jou hier te brengen.  De patronen die je erft van moeder en vader, alle erflast die je draagt en leeft, meestal onbewust... we helpen jou er bewust naar kijken en mee omgaan.  We lossen samen de oude conflicten op jou helemaal in aanvaarding te brengen met wat was, zodat je klaar bent voor de volgende stap: het witte werk.

De envie moet 'duidelijk', 'precies', 'ethisch', 'eerlijk' en 'onder eigen controle' zijn.  Met deze envies kan je jouw witte weg beginnen plaveiën, tegel per tegel.  Een duidelijke visie op hoe jij jouw wereld ziet, jouw leven wil inkleuren, en we bespreken doelgericht hoe je daar kan geraken.  Met het witte werk breng je weer een possietieve richting in je leven, een doel, zin.  Van daaruit ben je klaar om het rode werk te doen.

De keuze van een behandeling/sessie neem je niet zomaar.  Maken we eigenlijk wel een keuze, of weet ons lichaam in al zijn energetische complexiteit maar al te goed in welke richting het zich moet bewegen om weer in balans te komen?  We richten ons binnen deze behandelingen vooral op mensen die een engagement met zichzelf aangaan om te investeren in het waarmaken van jouw dromen,

tibetan bowl

Voel je je goed in je vel?   Ben je waar je hart is?  Wil je iets transformeren, en ben je ook bereid om hiervoor daadwerkelijk iets te ondernemen?  Dit soort vragen kunnen jou een duidelijke ‘intentie’ voor jouw behandeling brengen.  Een intentie kan een verlangen zijn, iets waar je naar toe wil bewegen maar misschien niet de kracht voor vind.  Een intentie hou je best simpel en duidelijk.  Jouw onderbewuste heeft niets aan een hele waslijst van verlangens.  Als je jezelf enkele diepgaande vragen stelt over de zin van je leven, kom je al snel bij de kern, en in deze kern ligt jouw intentie.

 

Jouw intentie is ook jouw 'envie'.  Waar heb jij zin voor, wat geeft voor jou zin aan je leven.  Om jouw envie te vinden en deze zo zuiver mogelijk uit jou naar voor te toverenvolg je best enkele criteria.  Een zo zuiver mogelijke envie moet 'duidelijk, precies, ethisch, eerlijk en onder eigen controle', zijn.

THE WHITE ARROW

Engagement

Intentie

&

jouw diepste wensen en verlangens, jouw bevrijding van oude gewoontes en patronen…een engagement met ‘jouw leven’.

Om dit engagement kracht bij te zetten vragen we jou om in de dagen die deze sessie voorafgaan eens goed jouw leven te overlopen.  Bekijk en voel ‘waar’ je nu zit in je leven.