Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Datum:  

Aanvang 19u30 tot 22u

Begeleiding: Juanita Pyl

Prijs: 25€

Locatie: Casa Kawalu, Broekmansstraat 86, Booischot

Inschrijven

THE WHITE ARROW

Drum

Vanuit de eigen beleving die met me meegroeit doorheen het intense grondwerk bij Inge Wildiers en haar Shaman Horses, verwelkom ik jullie graag voor een verbindende sessie sjamanistisch drummen en zingen.  Daar drum en paard sterk verbonden zijn van oudsher uit, is deze locatie ideaal om ons te helpen in het aarden. De aanwezigheid van de omringende kracht van de paarden ondersteunt het krachtige samenspel waar beide werelden mekaar ontmoeten. De drum wordt ook wel 'het paard van de Sjamaan' genoemd.  

Het  drummen symboliseert de hartslag, zowel van de mens als van de aarde. De drum zelf staat voor het vrouwelijke, de drumstok voor het mannelijke. De kracht van de drum is één van de meest efficiënte manieren om je te openen voor nieuwe inspiraties. Deze heeft een groot effect op ons bewustzijn en schenkt de meeste mensen een diep gevoel van welbehagen en thuiskomen.

drumcirkel

Zang

Dans

Cirkels

19780707_1877855085869064_5439042088575328716_o

Het sjamanistisch drummen is een alchemistische uitingsvorm en kan voor velen een klankbord zijn, een verbinding tussen hart en keel als hulpmiddel om te communiceren met de ander wanneer woorden, klanken te kort schieten of patronen te sterk verweven zijn binnen relaties om je heen. Hierbij kunnen partners of gezinsleden samen drummen om disharmonie te herkennen en via het drummen terug in één ritme, op één lijn te komen.

Wat mag je verwachten in deze cirkel :

We vormen een cirkel en volgen het ritme van onze hartslag. We maken eerst ons lichaam open door samen een ritme te doen ontstaan in de ruimte. We nodigen de spirits uit in onszelf door middel van het voertuig, onze drum. Doorheen de bewegingen verbinden we ons met onszelf, de ander en de hartslag van moeder aarde in jezelf. We plaatsen onze intenties en dromen centraal en geven ze al drummend aan de aarde

.

Hierbij gebruiken we onze stem, een krachtig begeleidend instrument dat de trillingen versterkt en mee ondersteunt. Zo ontstaat harmonie en verbondenheid in jezelf en bij de anderen, met als doel één geheel te vormen op het einde.

Dit eeuwenoud ritueel, is keer op keer weer een avontuur. We maken diep verbinding met de kern en drummen soms onbewust mee op de hartslag van deze aarde.

We helen ons zelf, mens en dier, de aarde. In het samen verbinden krijgt de goddelijke kracht meer ruimte. Het is vieren, het is het leven, het is hartstocht delen,

Soundhealing_6

In de winter en op avonden vindt deze cirkel plaats aan het vuur binnenshuis. Deze vuurkracht wakkert onze hartsintenties en draagkracht aan.

In de zomer bij mooi en open weer kunnen deze cirkels in de paddock bij de paarden doorgaan. Tussen de paarden drummen brengt de mens nog dichter bij zijn authentieke ‘zelf’ maar ook bij de ziel van het paard.  Net zoals de mens reageert elk paard anders op de drum. De één maakt er een intens diepe verbinding mee of raakt er door in een soort van trance, de ander kan het niet bekoren of laat de klanken niet binnenkomen en rent weg. Het is allemaal goddelijke energie.

 

Praktisch : Er is geen enkele voorkennis nodig, breng je eigen drum mee. Er zijn maar enkele aanwezig voor wie geen eigen drum heeft, graag berichtje vooraf.