Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Samenwerkingen

Bij The White Arrow kan je kiezen uit een waaier van behandelingen.  Deze behandelingen zijn bij Juanita of Marijn apart te boeken.  Indien je toch graag een behandeling met meerdere begeleiders wenst, bieden we jou ook deze 'duo-behandelingen' aan.  Hier kan je beroep doen op verschillende begeleiders die jou zullen ondersteunen elk doorheen hun vakgebied.  Aangezien we doorheen de jaren ook verschillende samenwerkingen zijn aangegaan groeien hier automatisch ook deze duo-behandelingen uit voort.  De mogelijke combinaties vind je hieronder.

THE WHITE ARROW

Marijn

Met duo-behandeling bedoelen wij; twee behandelingen achter mekaar of tegelijktijdig, zoals gewenst.  We combineren hier de kracht en lichamelijke impact van Shamanic Body Touch met de energetische en emotionele inwerking van een klankenbad via een soundhealing.  Deze behandelingen kunnen individueel of in kleine groep (max 5 deelnemers) worden geboekt.

In deze individuele duobehandeling kunnen we jou een volledige sessie op maat geven, geheel afgestemd naar jouw persoonlijke noden.  U kan er voor kiezen door Juanita en Marijn tegelijkertijd behandeld te worden of te kiezen voor twee gescheiden behandelingen achter mekaar.

 

Wat kan u verwachten tijdens deze sessie:

- een intakegesprek met Juanita en/of Marijn

- een deugddoende en diepgaande intuïtieve massage door Juanita Pyl (dit wil zeggen dat de aard van de massage wordt bepaald in het moment)

- een soundhealing/rebirthing door Marijn De Wit (een rijk klankenbad, gebruik makende van tal van instrumenten en de stem)

- een evaluerend gesprek

Juanita

Genezing en persoonlijke groei doorheen groepswerk.  Wanneer mensen samenkomen in groep, gebeurt dit niet zomaar.  De energetische verbinding en het al dan niet toevallig samenzijn van de deelnemers zorgt voor een unieke en zeer krachtige gebeurtenis.  Juanita en Marijn begeleiden deze bijeenkomsten.  Er is ruimte voor deugddoende gesprekken doorheen de deelmomenten, krachtige diepgaande massages en een overkoepelend klankenbad via tal van instrumenten en de stem.

 

Wat kan u verwachten tijdens deze sessies:

- een magische en verrassende avond waar we uit zijn op jouw  lichamelijk en energetisch welzijn.

- we richten de ruimte in voor max 5 deelnemers waar we gedurende de gehele sessie werken met tal van technieken zoals:

massage, soundhealing, ademhalingstechnieken, stembevrijding, sjamanistische healingstechnieken, reiki,...

 

Deze groepssessies zijn ideaal om te boeken met enkele vrienden of in familieverband.

breathing 2

Shaman Horse Vision

Groepsbehandeling

Individuele behandeling

In de ontmoeting met een hoogsensitief paard wordt er als het ware een andere ingang genomen; via je gevoelswereld krijg je ongedwongen de kans je eigen diepere weten te toetsen, bij te sturen, anders om te gaan met situaties in je leven, je eigen dirigent te worden, helemaal weer thuis komen bij jezelf en het voelen wat het is om gewoon te “ZIJN”.

sacred horse vrouwencirkel

De non-verbale communicatie in de houding en uitstraling van deze paarden hun natuur, spiegelt wat er leeft in jou, en wat nodig is voor je groei. Daar deze spiegeling een grote impact heeft, is hier het belang van de paardenfluisteraar Inge niet te onderkennen. Zij die de paardentaal voelt en kent, vertaalt hun reacties zodanig dat ze meer duiding krijgen in je voellichaam.

nog dieper te mogen gaan in ‘jezelf ontmoeten doorheen het hoogsensitieve paard’.  Dit kan varieren van een lichaams- of voetmassage(reflex), stemwerk, dans… tot wandelen/aankomen in de natuur.

 

Massages helpen je een betere algehele doorstroming te bekomen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Jouw lichaam geeft aan waar je op dat moment behoefte hebt aan extra ondersteuning.

casa kawalu duobehandeling_kleiner

&

Juanita

Inge

&

Weldaad van een lichaamsmassage en/of voetreflex

met  ontmoeting van jouw zielepaard

shaman horse vision

- Een inleidend gesprek Vision

- Helend integratiewerk body awareness - Shamanic body touch

- Zuiveringsceremonie om overtollige spanningen los te laten

- Ontmoeting met je zielepaard

 

Locatie: Casa Kawalu: Broekmansstraat 86, Booischot

Prijs: 130€ (+vrije bijdrage voor de plek)

Wat kan je verwachten

Afspraak maken Afspraak maken

Juanita

Deborah

&

In deze behandeling of workshop nodigen wij je uit jezelf te bevragen. Aan de hand van je lichaamstaal en houding, gaan wij samen dmv een kaartenspel  je eigen universum duiden .

- Een inleidend gesprek samen  dat jouw levensvragen duidt

- Een duiding van het kaartenspel door Deborah

- Een lichaamsbenadering die intuïtief door Juanita, omkaderd door klanken, muziek, aanraking en stemwerk “sjamanic Body Touch” het gehele proces ondersteunt.

- Een afrondend gesprek

Wat mag je verwachten:

kabalah

BodyTouch is een subtiele diepe en dynamische aanraking van interne organen, de vitale systemen van het lichaam en meridianen die onze heilige geometrie en de bewegingen van de natuurlijke ritmes van het leven (5 elementen van de Chinese geneeskunde) respecteert. Dit alles om een grotere vitaliteit, zuivering en een harmonieuze transformatie van ons totale wezen tot stand te brengen.

 

Door het gebruik van BodyTouch in combinatie met het lezen van deze 22 Hebreeuwse letters,  is er een kans tot dieper voelen, begrijpen en maakt zo  integratie van wat naar voren treedt, waar  en mogelijk.

Het Kaartspel

Dit kaartspel bevat 22 Hebreeuwse letters, die weer samenhangen met essentiële levensvragen,  om dieper in je wezen te duiken.  Dit is een unieke kans om je manier van leven, alsook je houding en karmische relaties beter te begrijpen.

"De 22 Hebreeuwse letters in dit kaartenspel fungeren als 22 mogelijkheden tot groei, 22 symbolen, 22 personages met een complexe persoonlijkheid. Vanuit de Joodse traditie omvatten deze letters hun gehele  wereld.  Deze Letters kunnen ons terugbrengen naar de bron, onze kern en mede een creatie zijn van een nieuw universum."

 

Bio Kabbalah is gebaseerd op zowel de metabiologie van het functioneren van de mens als de kunst om de diepe zin van het leven te onthullen via de 22 Hebreeuwse letters. Deze methode is geïnspireerd door de 'Terufah', de wijsheid van genezing en mededogen om de ander te geven wat hij echt nodig heeft. Met deze benadering kun je meer zin geven aan je leven, de donkerte transformeren en toegang krijgen tot je innerlijke vreugde.

biokaballah_klein

Bodytouch

inge en juanita received_10154854498416891

Vanuit onze ervaring bij deze hoogsensitieve paarden, erkennen wij het feit dat er ruimte en tijd te nemen valt, alvorens in ontmoeting te gaan; daar komt dus eerst je lichaamsbewustzijn naar voren.  Juanita zal je hierin begeleiden, wat voor jou

nodig is op dat moment met één doel: je lichaam te vrijwaren van de overtollige ballast van de dag en de fysieke belemmeringen die je meedraagt. Dit is om zo

Bio Kabbalah & Body touch

Afspraak maken