Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

De beste Aloë voor de Beste Producten

 

Aloe Barbadensis Miller. Het is een hele mond vol, maar het is het noemen van de naam waard.

 

Er zijn ongeveer 400 soorten aloë planten. Het zijn allemaal vetplanten aangetroffen in droge gebieden over de hele wereld. Ze hebben allen hun eigen heilzame werking, maar er is slechts een soort die al millennia lang is erkend voor zijn magische vermogens en kalmerende werking - Aloë Barbadensis Miller.

 

Verslagen van deze plant bestaan op Sumerische kleitabletten uit 2200 voor Christus. Cosmetische en heilzame voordelen; Aloë werden gewaardeerd door de oude beschavingen van Egypte, China, Griekenland, Rome, India en Arabië. Net als deze oude beschavingen, beveelt Forever aloë aan om zijn verzachtende, verzorgende eigenschappen.

 

Wij gebruiken de meest waardevolle en exclusieve aloë vera om onze producten voor onze gezondheid en schoonheid mee te verrijken. Wij bezitten zelf alle aloë plantages, waar de Aloe wordt geteeld, die wij gebruiken om onze producten te maken, Waardoor we u de zuiverheid en heilzame werking van al onze producten kunnen garanderen.

 

Forever is het eerste bedrijf ter wereld dat het IASC-certificaat (International Aloe Science Council) heeft verworven, met het recht om het keurmerk van deze organisatie op al haar aloë vera producten te gebruiken. Kijk voor hun zegel van goedkeuring op al onze aloë vera producten.

aloe_plant_for_web

Tot zover wat korte informatie betreffende het hoofdproduct van Forever Living Products.  Voor meer informatie, neem gerust een kijkje op de site.

 

Maar liever willen we jou persoonlijk, doorheen ons, laten kennismaken met deze helende planten.  Je kan een afspraak maken met Juanita Pyl voor een thuisconsult of je kan langskomen op één van onze groepssessies.  Data voor deze sessies worden steeds hier vermeld.  Van harte welkom, na inschrijving.

 

 

Betalingen voor aankopen gebeuren via deze weg:

 

Rekeningnummer: BE52979549932209

BIC: ARSPBE22

Mededeling: naam produkt

 

Hieronder vind je de brochure alsook de prijslijst

aloevera aloevera

Brochure

Prijslijst

iStock_000008444033Medium

Vrijheid kent vele gezichten.  Datgene doen waar jij echt voor in de wieg gelegd bent, jouw ware ik ontplooien en hier ook tijd voor kunnen nemen.  Het is niet altijd evident.  Bij ons in de praktijk krijgen we dikwijls dezelfde obstakels te horen, ‘de job’ is toch het meest gebruikte.  De meeste mensen voelen zich vastgebonden aan een 9 to 5 job;  ‘ik kan niet anders’ klinkt het dan, ‘mijn gezin’, ‘mijn huis’ enz.  Om jezelf tijd te geven je helemaal te ontplooien en dus deze vorm van vrijheid te beleven, verlangt iedereen wel ergens naar ‘financiële rust’.  

Elke maand een extra inkomen hebben van 500€ is voor velen een zeer welgekomen iets.  Juanita en ik nemen voor onze persoonlijke gezondheid al een tijd de Aloë Vera producten van Forever Living, omdat we gewoon zeer overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van

Kom bij ons team

deze heilzame plant.  In het begin waren we enkel gebruikers en integreerden wij de Aloë Vera in onze dagelijkse voeding en verzorging, maar na een tijd zagen we ook de mogelijkheden om via deze magische plant te zorgen voor een financiële rust en zekerheid.  

Op dit moment zijn we een team aan het samenstellen.  We maken een persoonlijke selectie van mensen die wij graag mee willen nemen in dit succesteam, op basis van hun persoonlijke motivatie.  Samen duwen we mekaar omhoog en kan je van een aardig extra inkomen ook zo opstijgen tot een voltijds inkomen van makkelijk 2500€.  Ik voel velen al denken ‘verkopen’?  Niets is minder waar, het draait om zelf ‘beleven’, jij leeft de producten en verder loopt alles vanzelf, je verlegt je eigen aankoopkanaal en gaat anders om met voeding.  Jouw verandering en motivatie zal anderen aansporen en de rest gebeurt vanzelf.  Geen tupperware-achtige toestanden…dat is trouwens iets waar we zelf de kriebels van krijgen.  

 

Ben je geïnteresseerd, laat het ons gerust weten.  We zullen in mei een avond organiseren om wat meer uitleg te geven over de ondernemende kant van Forever Living Products.

Levenslang 15% korting

Heel simpel, wij maken jou geheel vrijblijvend distributeur.  Hier hangen géén verplichtingen aan vast.  Je kan hiermee online bestellingen voor jezelf plaatsen, deze worden aan huis geleverd binnen enkele dagen en je geniet levenslang 15% korting.  

 

Wil je graag nog een stapje verder gaan en ook andere mensen helpen met deze producten, dan kan je meteen van 30% korting genieten.  Mail ons je gegevens door en wij brengen alles voor jou in orde.  

 

Wat hebben we nodig van jou?

- Naam+voornaam

- Adres

- E-mail

- Telefoonnummer

- Geboortedatum

shop logo

Forever Shop

Bestel makkelijk en snel online al jouw gewenste producten.

374524_232299853579251_327975617_n