Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Dans is altijd een onderdeel van elke ceremonie (klein of groot) omdat de dansende spirit van cacao een belangrijke rol speelt bij het brengen van beweging in je lichaam, geest, emoties, ... in je leven. Beweging door middel van dansen brengt de spirit van ‘vuur’ in je lichaam. Samen met maestro tobacco kan je gemakkelijk de draken loslaten die je niet meer nodig hebt, dans ze er als het ware uit. Zware energieën beginnen te reizen in je lichaam en worden er uitgeduwd door jezelf uit te drukken. De cacao is altijd aanwezig, waarbij je eraan herinnerd wordt, om tijdens dit proces zacht te zijn met jezelf. We geven de voorkeur aan het werken met live muziek om zo directer en dieper te kunnen inspelen op de aanwezige energieën. Djembes, trommels, ratels en fluitjes vullen de ruimte met hartklauwende slagen, waardoor het nauwelijks onmogelijk is om niet te bewegen. (we nodigen jou uit om je drum mee te brengen)

Inschrijven

De dansende spirit van de cacao

De cacao dansceremonie "HEARTBEAT" is een reis van zuivering door te dansen, het combineren van de heerlijke hartopenende cacao, met Maestro Tobacco in een explosieve danservaring.

 

Deze ceremonie is een uitnodiging om overtuigingen of gewoontes die ons niet meer dienen, los te laten. Dit maak ruimte in onze harten, geesten en lichamen voor alles wat we willen cultiveren in ons leven. De cacao liederen, icaro's en speelse dansende voeten begeleiden ons doorheen deze ervaring.

 

'Heartbeat' is een geweldig medicijn voor het loslaten. Een krachtige anti-stress behandeling. Deze 'heartbeat'-dansevenementen komen regelmatig naar je toe, zodat je de kans krijgt om je leven te transformeren door oude gewoontes niet meer te herhalen. Breng jezelf gewoon naar een 'Heartbeat' ceremonie van tijd tot tijd, en het leven wordt eenvoudiger.

_D6A0153

Datum: 6 oktober met special guest DJ MYSTICA

Aanvang: 19u  tot 22u

Prijs: 30€ (plaatsen zijn beperkt, en aangezien de grote aanvraag kan je je plek verzekeren door de betaling over te schrijven)

Locatie: De Blauwe Poort, Collegebaan 49A, Melle

Begeleiding ceremonie: Marijn De Wit & Juanita Pyl

DJ: BEN CHI en DJ INTICHE

Inschrijven via: heartbeatcacao@gmail.com

Voor meer info bel Ben Chi: 0472434103

We bieden ook de mogelijkheid om op voorhand je plek te verzekeren met een storting.

30€ deelnameprijs kan gestort worden op rekening: BE19973114933112 op naam van Benjamin de Preter (Ben Chi), hij zal alle inschrijvingen en ontvangsten beheren voor de Heartbeat-events.

Cacao Ceremonie 10 feb 2018 voor film