Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

We houden een ceremoniële avond, net als bij de diepgaande plantceremonies in Peru.  Je kan naar deze ceremonies komen om te leren en/of om jezelf te genezen of verder te helpen op je pad.  Ik zal jou ondersteunen in het werk dat je doet met jezelf door het brengen van de geneeskrachtige icaro's.

 

We starten de avond met een deelronde, waarin we voelen bij mekaar hoe we er die avond bij zitten.

Daarna openen we de ceremonie met het klaarzetten van de ceremoniële tobacco.  Vervolgens zal ik om de beurt de tobacco aanbieden aan de deelnemers.  

Vanaf dit punt wordt de ceremonie nog moeilijk te voorspellen.  In het midden van onze cirkel zal een

Icaro/Tobacco ceremonie (Bonheiden)

Data 2018: 23 okt, 13 & 27 nov, 18 dec

Data 2019: 8 & 22 jan, 5 & 19 feb,19 maart, 2 & 30 april,

14 & 28 mei, 11 & 25 juni

Locatie:   Blommerenbos,Hendrik Conciencelaan 32, Bonheiden

Aanvang: 19u tot 22u

Prijs: 50€ (koppelkorting: 40€ per persoon)

Begeleiding: Marijn De Wit

Reeds enkel jaren brengen we deze wonderlijke manier van sjamanistisch genezen met de stem, binnen ons programma.  De manier hoe we deze sessies naar buiten brengen is in de loop van de jaren al vele malen verandert.  We zoeken telkens naar een juistere manier om deze bijzondere liederen over te dragen.  Op aanvraag zullen we nog steeds de gewone klassieke icaro-sessies met een aanvullende voordracht brengen, maar in eigen beheer hebben we gekozen voor deze geheel nieuwe vorm.  

Icaro - Tobacco & Sananga ceremonies

Tobacco / Cacao ceremonie  (Shamballa - Deinze)

Data :   10 okt 2018 (15u tot 18u) ,

Aanvang Tobacco ceremonie: 15u tot 18u

Combo: na de tobacco ceremonie is er een Cacao ceremonie die start om 19u, deze kan bijwonen in combinantie met de tobacco ceremonie.

Prijs: 50€ (koppelkorting: 40€ per persoon)

Prijs: 70€ combinatie met cacao

Begeleiding: Marijn De Wit & Juanita Pyl

 

Tobacco / Icaro ceremonie  (Shamballa - Deinze)

Data: 21 nov 2018

Locatie: Ten Bosse 78, Deinze

Aanvang: 18u30 tot 22u

Prijs: 50€ (koppelkorting: 40€ per persoon)

Begeleiding: Marijn De Wit

 

Tobacco / Breathing Sounds (Shamballa - Deinze)

Locatie: Ten Bosse 78, Deinze

Aanvang: 18u30 tot 22u

Prijs: 50€ (koppelkorting: 40€ per persoon)

Begeleiding: Marijn De Wit

breathing 2

Icaro/Tobacco ceremonie  (Itran - Brugge)

Data 2018:  

Locatie: Itran, Vredestraat 8 , St-Kruis (Brugge)

Aanvang: 18u30 tot 22u

Prijs: 50€ (koppelkorting: 40€ per persoon)

Begeleiding: Marijn De Wit & Juanita Pyl

 

Het aanleren van een icaro is onmogelijk op een schoolse manier van liederen leren.  Het is eerder een overdracht van een diepere vibratie.  Een trilling die op dieper niveau wordt waargenomen en die er voor zorgt dat 'icaro' zich installeert in jouw wezen.  Je kan de icaro ontvangen doorheen het volgen van een sjamanistisch dieet en plantceremonies of je kan deze leren van de curandero.  Het aanleren wordt gezien als een initiatie.  De icaro wordt ingeblazen en blijft bij je, al jouw cellen slaan deze diepe healingvibratie op.  Er zijn icaro's voor bescherming, om terug uit te lijnen, om rustig te worden, om los te laten, om entiteiten weg te sturen enz.  Over de rol van de icaro hebben we meer geschreven op onze pagina ICARO-Shamanic Vocal Healing.  Wil je nog meer te weten komen over de icaro, dan kom je best eens langs op één van onze ceremonies.

Waarom deze plotse verandering?  Mijn laatste reis naar Peru heeft heel wat in beweging gezet.  Het werk ter plaatse met de Maestro en het daarna verder zetten van het dieet met de verschillende planten hebben mij helemaal mijn weg als curandero doen  opnemen.  Een pad van diepgaande persoonlijke healing voor mezelf, een weg naar binnen, focus houden en in mijn kracht staan.  Dankbaar ben ik voor de krachtige zachtheid die ik nu waarneem diep in mij.  Vanuit dit gevoel kan ik ook niet meer de sessies brengen zoals voorheen.  Ik merkte reeds dat de zangcirkels, workshops enz meer een meer op kleine ceremoniële avonden begonnen te lijken.  Dus de ommezwaai was reeds begonnen.  Bij deze zet ik de vorm neer en breng enkel nog 'ceremoniële sessies'.  Dank je Peru om mij terug met een gerichte focus op mijn pad te zetten als begeleider of curandero in ceremonies.

Afbeelding10

Tobbaco-Rapé

De Tobacco is een plantteacher die al vele jaren meereist doorheen al mijn sjamanistisch werk.  Het is een krachtige Maestro die je van binnenuit uit leert hoe jezelf te aarden, te beschermen, en weer in te dalen in je ware pure vorm.  Een plantteacher als deze werkt altijd anders bij iedereen, hij zal op zoek gaan naar datgene wat nodig is voor jou in het moment.  

Voor mij is de Tobacco een bondgenoot op mijn pad.  Graag laat ik je kennismaken met de zachte kracht van deze Curandero uit het plantenrijk.  Wij zullen de Tobacco vooral gebruiken doorheen de vorm die bekendstaat als Rapé.  

 

Meer info vind je hier:

Tobacco

Verloop van de avond

30171445_10157067968093840_3590576225600526734_o

matrasje liggen waarop je kan gaan liggen.  Ik zal de geneeskrachtige icaro's over jou heen zingen.  Dit zijn momenten van genezing op spiritueel niveau, van waaruit alle ziektebeelden ontstaan.  Verder op de avond kunnen telkens mensen op de mat gaan liggen en zullen de andere deelnemers worden betrokken in de gezangen, waardoor ze deze kunnen aanleren.  De avond wordt afgesloten met een soblado of het energetisch sluiten van het diepgaande werk met 'agua de florida' en 'tabbacsrook'.

Je kan deze ceremonies ook bijwonen zonder het gebruik van de Tobacco, indien je gewoon wenst te komen om de icaro's te voelen en te leren zingen of om healings te geven en te ontvangen, hierin zijn we allemaal helemaal vrij en verantwoordelijk voor onze eigen bewegingen.  Afhankelijk van de noden van de groep kan er ook een Ademsessie gegeven woden in een icaro.  Het werken met de Sananga kan voorgesteld worden indien dit past op jouw persoonlijke pad.  Je bent altijd vrij in het verbinden met deze plantspirits.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is noodzakelijk bij dit soort ceremonies.  De tobacco frequentie zal in je lichaam op zoek gaan naar inbalans en hoe mooier je je op deze sessie voorbereid hoe zachter dit kan verlopen.  Wat houdt deze voorbereiding precies in?

 

In de eerste plaats kan je je mentaal voorbereiden door naar de ceremonieavond toe te leven.  Zie jouw huidige levenswandel goed onder ogen, breng ze in kaart, waar zit je momenteel, wat wens je voor jezelf?  Uit de verschillende levensvragen die je voor jezelf hebt, ontstaat wellicht een mooie intentie die je voor jezelf kan de ceremonie binnen brengen.

Verder kan je je voorbereiden door het volgen van een sjamanistisch dieet.  Dit is 'NOODZAKELIJK' op de dag zelf.  Hoe langer je de dit op voorhand al doet, hoe beter je werkelijk je proces kan voelen en zal de ervaring zeker niet 'zwaar' hoeven te zijn.  Meer info over het sjamanistisch dieet vind je HIER.

Draag voor de sessie gemakkelijke kledij en drink gedurende de dag voldoende water.

Het is altijd aangewezen om de volgende dag geen te zware inspanning te doen of jezelf te veel onder stress te zetten.  Neem voldoende RUST voor en na een sessie.

TOBAKU

Data

Upcoming Events icaro tobacco en sananga

Sananga

Sananga is gemaakt van de wortels en schors van de Tabernaemontana undulata struik een "melkhout" soort in de familie Apocynaceae, en komt rechtstreeks van de Amazonische stammenvolken. Dit heilige en krachtige medicijn wordt gebruikt voor lichamelijke en geestelijke kwalen, door de geest van afleidende energieën op te ruimen en een volledig nieuwe manier van waarnemen en focussen toe te staan. Deze Sananga is doordrenkt met intenties van absolute duidelijkheid en focus, en wordt toegediend door oogdruppels. De pure geest van Sananga ondersteunt een diepe reiniging van geblokkeerde energieën op emotionele, fysieke en spirituele niveaus. Sananga kan uw energieën in evenwicht brengen en vergroten, en de wortels van uw ziekten en blokkades vinden, leidend tot een volledig evenwicht, focus en gemoedsrust. Bovendien zullen de druppels uw spirituele visie en bewustzijn vergroten en uw vermogen om de intenties van anderen te lezen vergroten. Sananga vergroot ook je lange afstandsvisie, wat belangrijk is voor visualisaties en voorspellingen van de toekomst. Afgezien hiervan worden de druppels ook gebruikt om een breed scala van oculaire problemen te genezen en te verbeteren. Onze ICARO-ceremonies zijn altijd met de steun van maestro Tobacco. De Sananga is een optie voor degenen die deze spirit nodig hebben.

26864125_197903930952409_1052746125481607168_n

Meer info over Sananga vind je hier:

Sananga Inschrijven voor een icaro sessie