Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein

Forever Living Products

Levenslang 15% korting op alle Aloë Vera producten

Graag meer info? klik hier.

iStock_000008444033Medium logo-Facebook-klein3

Shop

english flag bXDhDf.qr Subscribe to our Newsletter

To see all events click here

Check out our latest videos on Youtube

youtube 150485982716773 soundhealing opleiding 2_klein

SOUNDHEALING

OPLEINDING dl 4

 

26 april- BORSBEEK

Het derde deel van onze grote opleiding tot soundhealing practitioner.

Meer info

28-29 april BONHEIDEN

Diepgaande ceremoniële weekendworkshop in Bonheiden Meer  info

opening adelaar_klein

OPENING OF THE HEART

ZWEETHUT

25 april  Deinze

 

sweatlodge2_759x496_klein

Na lang weg geweest te zijn geven we nog eens een zweethut , en deze keer in Deinze.  Van harte welkom

meer info

sacre horse_klein

WOMENS SACRED HORSE CIRCLE

15 mei- Booischot

Een bijzondere avond bij de paarden met Inge en Juanita.  Dit is een  cirkel voor vrouwen.  Kom je zielenpaard ontmoeten en kijk in de spiegel van jouw ziel.

Meer info

ICARO

workshop & voordracht

24 april- BOOM

Voordracht over de meesterplanten uit het regenwoud en de rol van icaro, gevolgd door een diepgaande workshop ICARO zingen, waarbij je zelf de helende impact kan waarnemen van Shamanic Vocal Healing,

Meer info.

Afbeelding9

25 april DEINZE

Hartsverbindend samenzijn, zingen, dansen en samen het leven vieren onder toezicht van Maestro Cacao & Tobacco.

Meer  info

 

cacao

CACAO & TOBACCO

CEREMONIE

HEARTBEAT

27 april MELLE - Grootse cacao ceremonie en zinderend dansspektakel, in samenwerking met Ben Chi     Meer  info

26952647_10155417906373668_476941284985569356_o_klein

29 april Bonheiden Hartsverbind samenzijn, zingen, dansen en samen het leven vieren onder toezicht van Maestro Cacao & Tobacco.

Meer  info

 

cacao

CACAO & TOBACCO

CEREMONIE

djembe en breathing_klein

DJembé & Breathing Sounds

23 april-Booischot

Een bijzonder aardende djembé sessie.  We duiken in de Afrikaanse ritmes en verbinden ons met de alchemie van het drummen.  Vervolgens krijg je een diepgaande ademsessie om hemel en aarde te verbinden.

Meer info.

1 MEI NUKERKE

Beltaine festival met cacao ceremonie tegen vrije bijdrage

Meer  info

 

cacao

CACAO CEREMONIE

touch nieuwsbrief_klein

WOMENS SACRED CIRCLE

8 MEI WILRIJK

Een initeme avond met Deborah en Juanita onder vrouwen, samen delen, genieten, voelen en mekaar ondersteunen.   Meer  INFO

shaman body touch klein

TOUCH OF THE SHAMAN HORSE

9 MEI BOOISCHOT

Een massage bij het paard, een aanraking met het paard op een zeer bijzondere intieme manier, integer en puur. Meer  INFO

Afbeelding5

7 MEI BOOISCHOT

Intuïtief drummen met Juanita.  Leren in je lichaam komen en het ritme van je lichaam horen en voelen.

Meer  info

 

DRUMCIRKEL

HEARTBEAT

19 MEI MELLE - Grootse cacao ceremonie en zinderend dansspektakel, in samenwerking met Ben Chi     Meer  info

26952647_10155417906373668_476941284985569356_o_klein djembe en breathing_klein

DJembé & Breathing Sounds

21 MEI-Booischot

Een bijzonder aardende djembé sessie.  We duiken in de Afrikaanse ritmes en verbinden ons met de alchemie van het drummen.  Vervolgens krijg je een diepgaande ademsessie om hemel en aarde te verbinden.

Meer info.

ICARO

workshop & voordracht

22 MEI- BOOM

Voordracht over de meesterplanten uit het regenwoud en de rol van icaro, gevolgd door een diepgaande workshop ICARO zingen, waarbij je zelf de helende impact kan waarnemen van Shamanic Vocal Healing,

Meer info.

Afbeelding9

23 MEI DEINZE

Hartsverbind samenzijn, zingen, dansen en samen het leven vieren onder toezicht van Maestro Cacao & Tobacco.

Meer  info

 

cacao

CACAO & TOBACCO

CEREMONIE

touch_klein

TOUCH

21 MEI-WILRIJK

Een avond om jezelf helemaal te ontmoeten doorheen dans, aanraking, muziek en diepgaand energetisch werk.  Een bijzondere avond met Juanita en Deborah.

Meer info.

Ghoda retreat_kleinst

GHODA RETREAT

25,26,27 MEI BOOISCHOT Diepgaand transformatie-weekend bij de paarden

Meer  info

 

27 MEI BOOISCHOT

Hartsverbind samenzijn, zingen, dansen en samen het leven vieren onder toezicht van Maestro Cacao & Tobacco.

Meer  info

 

cacao

CACAO & TOBACCO

CEREMONIE

soundhealing opleiding 2_klein

SOUNDHEALING

OPLEINDING

 

30 MEI- BOOISCHOT

Het derde deel van onze grote opleiding tot soundhealing practitioner.

Meer info

Deze sessies kunnen individueel worden gevolgd of je kan afspreken met enkele mensen om in kleine groep van max. 10 personen een sessie te boeken. Hieronder vind je de gegevens voor de reeds geplande groepssessies waar je vrij op kan inschrijven:

Icaro Workshop (Casa Kawalu - Booischot)

Data 2018:    5/jun

Locatie:   Broekmansstraat 86, Booischot

Aanvang: 19u

Prijs: 25€

*: voorafgaand door voordracht plantspirits & icaro

Er is een gelijkenis tussen de twee woorden 'Icaro (de sjamanistische traditie van zingen in Peru), en 'Icarus' (het onderwerp van de oude Griekse mythe over de man, die te dicht bij de zon vloog). Het is alsof er een verbinding tussen Icarus, dronken door zijn vlucht, hoog in de lucht op zijn vleugels was gezet, en de magische sjamanistische nummers, welke hoog de geestenwereld in gaan.

Maar daar stop ook de vergelijking.

Icaros (of Ikaros) zijn de magische muziek of teksten - die gezongen worden, fluisterend of gefloten door sjamanen (en tovenaars) in Peru, ze communiceren met de geestenwereld. Het woord is afgeleid van het Quechua werkwoord Ikaray - 'rook blazen' een techniek die gebruikt wordt door sjamanen in hun genezing.

Sjamanen gebruiken deze melodieën om op magische wijze een persoon op te laden, maar ook een plant , een dier, eigenlijk vrijwel alles geanimeerde of niet geanimeerd - met een specifieke opzet of doel. Zij vertegenwoordigen een speciale taal bedoeld om interactie met de geestelijke wereld te krijgen, waaronder - maar niet beperkt tot de plantaardige geest rijken.

Vele sjamanen in Peru werken met niets anders dan hun stem en een 10-tal icaro’s, een arsenaal aan wapens dus om zich mee te beschermen, om de ander te beschermen, om je te openen, om licht en liefde in te blazen en om jouw cellen terug te ‘herinneren’ en hun weg naar hun hoogste potentieel verder te zetten.  Tijdens deze sessies leren we jou contact maken met jouw persoonlijke pijnstukken en hier doorheen te zingen, de juiste frequentie vinden om dit op te lossen.  De healing begint altijd bij jezelf: wie geneest wie?  Je gebruikt jezelf als proefkonijn voor je spiritsongs.  We leren jou de juiste frequenties van de liederen en  hoe ze te interpreteren op jouw unieke manier, met jouw unieke stem en vibratie.  Over de kracht van Icaro's is zeer veel te zeggen, het beste is om het te ervaren, we delen graag al wat we in ons dragen met jou op één van de sessies.

Aan het einde van de sessie volgt een ICARO concert waar je de zang en muziek zelf kan voelen en beleven.

icaro

Doorheen onze sjamanistische opleidingen in België, Frankrijk en Peru hebben we leren werken met ‘spiritsongs’ of icaro’s.  De aloude techniek van het sjamaistisch zingen uit de Amazone.  Het leren en overdragen van een icaro of arcana kan ook tijdens een sessie van 'de stemgenezer' aan bod komen.  We hebben op algemene aanvraag de Icaro's in een aparte workshop geplaatst, zodat de mensen die specifiek met deze techniek willen werken, hier helemaal hun ding in vinden.

 

Elk lied, elke toon en melodie houden een specifieke frequentie vast net als een gebed of een engel, of een kristal enz…  Je kan deze liederen dus gebruiken om een bepaalde frequentie op te roepen en bij jezelf of anderen in te blazen.  Dit is één van de meest doeltreffende en zachte vormen van healing die er is.  

Icaros dienen verschillende doeleinden . Er zijn enkelen gebruikt speciaal voor genezing of liefdes magie , terwijl anderen worden gebruikt in sjamanistische opleidingen en initiaties ( dieta chamanica ) . Sommige worden gebruikt specifiek op het moment van het beëindigen van de sjamanistische voeding (icaros por la quebra de dieta), anderen voor spirituele zuivering (icaros de Purificacion espiritual), om te reinigen, om te zegenen en beschermen van mensen (El Canto de la Arkana por la protecion), om een sjamanistische behandeling te sluiten (para un finalizar tratamiento).

De sjamanen van de Peruaanse Amazon hebben ook een concept dat zij noemen de Arkana. Dit is een onzichtbare energetische bescherming,

Icaro  background info

De Gevarieerde rol van de Icaro

als volgt uitgedrukt door; steenslag, kristallen, engelen, regenbogen, plaatsen van leraren, geest bondgenoten van dierenzoals de jaguar, de adelaar, de condor, of andere entiteiten – heel nuttig voor de sjamaan bij het uitoefenen van hun ceremonies

De arkana dient voor de sjamanen zelf, in de eerste plaats voor hun eigen bescherming, dan voor de bescherming van de deelnemers (leerlingen en patiënten) die deel uitmaken van een ritueel.  Allen worden afgeschermd van potentieel kwaadaardige aanvallen van

brujos (heksen), concurrerende sjamanen, of kwade geesten.  De Arkana, net als de ICAROS kunnen worden bekomen tijdens een sjamanistisch dieet of tijdens een ceremonie met een plant.

Elke Arkana is anders en elke ceremonie heeft zijn eigen Arkana. Een Arkana kan therapeutisch gebruikt worden door middel van het zingen van een Icaro.

 

 

Icaro sessie - meer dan samen zingen

Zelf ben ik deze techniek van zingen gaan leren vanuit een persoonlijke noodzaak of verlangen.  Iedereen heeft zijn/haar unieke manier om contact te maken met jouw Nahual of jouw ware pure natuur.  Het gaat er om een kier te creëren tussen twee werelden, een brug als het ware.  Als je deze neemt zie je anders, duidelijker en 'weet' je meteen zonder enige vorm van kennis.  Voor mij was dit muziek en later ook de stem.  Deze vorm van zingen ging ik leren bij de Shipibo indianen in Peru, een bijzondere overdracht van inzichten en kennis van hun aloude traditie.  Het heeft mij heel wat inzichten gegeven over zaken die ik eigenlijk al deed maar nu werd het een ware wetenschap.  Dankbaar ben ik voor al mijn meesters op dit pad die mij hielpen te 'zien'.  Dank aan Ema'a Drolma Mata voor de jarenlange initiaties.  Dank aan Don Daniêl Arevalo en zijn familie voor het dieper initiëren in de Icaro's.  Dank aan Don Mamerto om mij bij te staan in het verliezen van de menselijke vorm.  Dank aan moeder aarde om mij te dragen.

regenwoud

Mijn persoonlijk verhaal

Icaro Workshop (Shamballa - Deinze)

Data :  18 april om 19u (30€ met voordracht), 6 juni (2018)

Locatie: Ten Bosse 78, Deinze

Aanvang; 20u (voorafgegaan door info sessie Icaro)

Prijs: 25€ (combinatie mogelijk met breathing =40€ vanaf 18u30)

 

Icaro Workshop (Zaal Rupel - Boom)

Data :   24 april, 22 mei, 19 juni

Locatie: Hoek 76, 2850 Boom (Nautisch bezoekerscentrum)

Aanvang; 19u

Prijs: 25€

*: voorafgaand door voordracht plantspirits & icaro

 

Marijn

shipibo2 don daniel mamerto daniel familie

De Nagual & de Tonal

Voor de mensen die het werk van Carlos Castaneda gelezen en vooral gevoeld hebben, weten waarover we hier spreken.  Op enkele regeltjes tekst valt niet uit te leggen waar het hier over gaat, meer hierover brengen we meer in de jaaropleiding Season’s Shift.  Maar voor mij persoonlijk is  het zingen van Icaro’s een manier om bewust in Nagual’s time te komen.  

Hierdoor ga ik ‘zien’ en ‘voelen’, zonder te hoeven begrijpen en te willen weten.  Alles wordt duidelijk en vanuit deze vorm van bewustzijn kan ik het best deze sessies begeleiden.  Daarom ook dat in een Icaro workshop samen wordt gewerkt aan het opbouwen van deze staat van ‘zien’ doorheen het zingen.

shipibo Tonal y Nagual - 2 breathing 2 deseno-del-espiritu-del-ojoB

Er worden maandelijks info-avonden en lezingen gehouden over de rol van de Icaro in het sjamanisme uit het regenwoud.  Alle info hierover vind je hier.

Icaro Workshop + voordracht (Itran - Brugge)

Data 2017:  

Locatie: Itran, Vredestraat 8 , St-Kruis (Brugge)

Aanvang; 19u tot 22u

Prijs: 35€

*: voorafgaand door voordracht plantspirits & icaro

icaro klein Inschrijven

Deze prachtige documentaire van Jozef Devillé, geeft een zeer mooi beeld en vooral ook klank van deze magische gezangen.