Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Verbind je met de muziek, de trance. Word de muziek en herverbind je met je innerlijke klankenspel...laat los.

 

De muziek neemt je mee op reis, en je laat je lichaam vrij bewegen op de aanstekende ritmes (live). Je danst op klanken die een helend en bewustzijnsveranderend effect hebben. Tijdens een trancedans herstel je het contact met je ware zelf, je komt helemaal in je lichaam en inzichten sijpelen zacht door om zo jouw hart te vervullen.

THE WHITE ARROW

Intuïtieve

 

Bij deze intuïtieve manier van dansen zijn er geen opgelegde technieken.  Je spreekt het vuur in jou aan en laat dit diepe verlangen je lichaam helemaal overnemen.  Je lichaam kiest zelf wat te doen en hoe te bewegen.  Opnieuw contact maken met je lichaam, elk bot en spier voelen bewegen, rollen, springen, shaken, wild, ingetogen, … dansen doe je met heel je zijn en heel je lichaam, zonder dat het brein er ook maar voor één seconde tussenkomt om te bepalen of wat je doet wel ok is.  

 

Dans

Wij zijn als mensen gemaakt om in beweging te zijn.  Je lijf mag niet te lang stilzitten of je roest helemaal vast, net als steeds terugkerende gedachtenpatronen ook je bewustzijn kunnen vernauwen.

Wij bieden jou het vertrouwen als draagvlak aan en helpen jou stap voor stap je lichaam te ontdekken door aanraking en beweging.

 

Deze danssessies kunnen individueel of in groep worden geboekt en duren maximum 2 uur.

 

Er wordt langzaam opgebouwd en het laatste half uur is er ook een degelijke cooldown voorzien onder begeleiding van hemelse klanken.

 

De live muziek staat onder leiding van Marijn De Wit.  Het dansen wordt deskundig opgebouwd en begeleid door Juanita Pyl.

juanitadans Clipboard01