Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

THE WHITE ARROW

Juanita

Pyl

Mijn eerst stapjes in dit leven, waren dansend, spontaan op de klanken van de natuur die ook zingt en altijd in beweging is. “Als je goed luistert, hoor je de bomen zingen”, zei ik dan. Toen ik erkende dat de muziek deel van mij was, ging ik op zoek naar allerlei manieren en vormen om deze levendige energie in mij te uiten, kanaliseren en vervolledigen.

Opgeleid in verscheidene massage en danstechnieken, de 5 elementenleer theorie en oefeningen, organisch vegetarisch koken, en jezelf elke dag onderdompelen in deze pratice, was de start van mijn reis naar binnen. Jezelf initiëren in de traditie van de Queros en sjamanistische zang vormde een basis om van daaruit te werken. “Tijdens mijn opleiding bij Ema’a Drolma Mata, veranderde mijn hele wezen en kwam ik uit mijn donkertes als een sjamanita,“danseuse de Vie”.

Geraakt door mijn eigen levensreis, de mensen die ik ontmoette en de 3 kinderen van het licht die ik mag begeleiden hier op Aard, kan ik wel zeggen dat leven in het Nu, een weg is van kijken naar de simpliciteit der dingen. Met de natuur als mijn bondgenoot, begeleid ik jou doorheen je transformatie naar licht en zelfliefde.

Deze voedende ontmoeting met je Ware Zelf  zal je lichaam hoofd en ziel blijvend verbinden. Laat de magie van wat er beweegt, zijn werk doen in jou.

Let the magic in You, touch You !!

 

juanita dans klein