Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Een drie uur durende doorbraak-sessie.  Voor mensen die 'echt' iets wezenlijk willen transformeren. 

 

Tijdens deze sessies halen we alles uit de kast.  We gebruiken klanktherapie, massage-technieken, energetische zorgen en een goed gesprek als basis, maar ook sjamanistische zorgen, en werken met de spirits van het regenwoud,  ademhalingstechnieken,  meditatie, trance dans, Tachyon en stembevrijding kunnen deel uitmaken van deze sessies. 

Anders dan de relaxatiesessies wordt hier een duidelijk engagement van jou verwacht.  Ieder van ons is uniek en vraagt een aangepaste manier om doorheen een transformatie te gaan. De eerste vraag die je jezelf dient te stellen, is of je wel echt iets wil veranderen.  Het vraagt in de eerste plaats duidelijkheid in jezelf en een degelijk engagement.  

 

Je diepste hartsverlangen ontdekken en in jezelf geloven, zijn de eerste stappen op weg naar het wakker worden en het veranderen van de droom waarin je leeft of naar het creëren van een nieuwe droom.  De vormgeving van deze behandeling wordt duidelijk wanneer we kennismaken met jou. 

Soundhealing is gebaseerd op het principe dat alle materie vibreert op een eigen specifieke frequentie. In het lichaam trilt elke cel, elk weefsel, elk orgaan op haar eigen vibratie. Krachtige geluidstrillingen van de menselijke stem evenals instrumenten kunnen onzuivere frequenties balanceren.

 

Klanken hebben de kracht om door elke vorm van energiebarrière te breken, vandaar de kracht van ‘klank’ als genezing van zowel fysieke als emotionele blokkades. Klanktrillingen werken losmakend en opnieuw ordendend.  'Genezing' is daarom misschien niet het juiste woord, eerder is er sprake van afstemming en een harmnonisatieproces.  

 

De klanken van de instrumenten en de stem gebruiken we als een voertuig om de intentie te verplaatsen en op jou over te brengen en om jouw intentie kracht bij te zetten;

Frequentie + intentie= healing!

Breakthrough

Sessions

Relaxerende

Klankbeleving

Een één tot twee uur durende klankbeleving waarbij de nadruk ligt op ontspanning.  Je wordt ondergedompeld in een klankenbad van vele etnische instrumenten (klankschalen, Koshi's, hang, chimes, troms, n'goni, fluiten, ratels, stemvorken,...) en liederen (icaro's en spiritsongs).

De verschillende klankfrequenties werken subtiel maar doeltreffend in op jouw fysieke en energetische lichaam met een behaaglijk en deugddoend welzijn als gevolg.

Duo

Met duo-behandeling bedoelen wij; twee behandelingen achter mekaar of tegelijktijdig, zoals gewenst.  We combineren hier de kracht en lichamelijke impact van een intuïtieve massage met de energetische en emotionele inwerking van een klankenbad en rebirthing.  Deze behandelingen kunnen individueel of in kleine groep (max 5 deelnemers) worden geboekt.

In deze individuele duobehandeling kunnen we jou een volledige sessie op maat geven, geheel afgestemd naar jouw persoonlijke noden.  Je kan er voor kiezen door JuanIta en Marijn tegelijkertijd behandelt te worden of te kiezen voor twee gescheiden behandelingen achter mekaar.

 

Wat kan u verwachten tijdens deze sessie:

- een intakegesprek met Juanita en/of Marijn

- een deugddoende en diepgaande intuïtieve massage door Juanita Pyl (dit wil zeggen dat de aard van de massage wordt bepaald in het moment)

- een soundhealing of andere begeleiding door Marijn De Wit (een rijk klankenbad, gebruik makende van tal van instrumenten en de stem)

- een evaluerend gesprek

Behandelingen

Individuele behandeling

Groepsbehandeling

Genezing en persoonlijke groei doorheen groepswerk.  Wanneer mensen samenkomen in groep, gebeurt dit niet zomaar.  De energetische verbinding en het al dan niet toevallig samenzijn van de deelnemers zorgt voor een unieke en zeer krachtige gebeurtenis.  Juanita en Marijn begeleiden deze bijeenkomsten.  Er is ruimte voor deugddoende gesprekken doorheen de deelmomenten, krachtige diepgaande massages en een overkoepelend klankenbad via tal van instrumenten en de stem.

 

Wat kan u verwachten tijdens deze sessies:

- een magische en verrassende avond waar we uit zijn op jouw  lichamelijk en energetisch welzijn.

- we richten de ruimte in voor max 5 deelnemers waar we gedurende de gehele sessie werken met tal van technieken zoals:

massage, soundhealing, ademhalingstechnieken, stembevrijding, sjamanistische healingstechnieken, reiki,...

 

Deze groepssessies zijn ideaal om te boeken met enkele vrienden of in familieverband.

Ideaal als antistress-behandeling en voor mensen die graag op een subtiele manier lichaam en geest willen activeren.  

 

Deze relaxerende klankbeleving wordt individueel of in groep (ligconcert) aangeboden.

flowers Soundhealing

Tijdens een behandeling nemen we je mee op een reis in jezelf. Het doel van deze reis bepaal jij. Gebruik makende  van Sjamanen-troms en aloude Icaro’s (Spiritsongs) dalen we af in de donkerste schachten van je unieke lichtwezen.  Vanuit deze zeer lichte trance word je gevoeliger voor klank en kan de transformatie plaatsvinden.  

 

We begeleiden jouw innerlijke reis door ons af te stemmen op je persoonlijke energie en behoeften in het moment.  Openstaan, ontspannen, loslaten, contact maken met je ware zelf, wegdromen en genieten, dit alles om de schoonheid van jezelf te ervaren.

 

Deze soundhealing-sessies kunnen individueel of in groep (ligconcert) worden ervaren.

 

Alle behandelingen worden voorafgegaan door een openend gesprek.

 

De soundhealings vormen de basis voor verschillende soorten behandelingen. Deze vind je hieronder.

IMG_0433

De sleutel tot bevrijding wordt jou aangeboden en samen laten we jouw sluiers verdwijnen, met klaarheid, duidelijkheid, liefde en aanwezigheid voor jezelf en je omgeving als gevolg.

 

Trek voldoende tijd voor en na deze sessie voor jezelf uit, licht eten en voldoende drinken en veel rust nemen.

 

Duurtijd: 2 tot 3u

Prijs: 120€

 

whitearrowmiddellogo

Soundhealing

Afspraak maken

Duurtijd: 1 of 2u

Prijs: 65€/1u , 95€/2u

 

ae56341659e7667fd40a0fc3290eeae9 Afspraak maken

Breathing

Sounds

Bij Breathing Sounds worden twee diepgaande behandelingen bij mekaar gebracht tot een unieke ervaring.  Soundhealing is de pijler waarop we al onze behandelingen bouwen en hier voegen we het transformerend ademwerk

van een rebirthing aan toe.  Een zeer diepgaand healingswerk, waarbij we jou in een aangesloten ademhaling brengen om vervolgens dit proces met helende klanken en icaro’s verder te laten inwerken.  Je voelt je als het ware ‘herboren’.

Duurtijd: 1u30

Prijs: 90€

 

Afspraak maken 1-summer

Duurtijd: 2u

Prijs: 130€

 

Afspraak maken Offerteaanvraag Afbeelding2