Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Sessie van min 2u tot max 3u, gericht op koppels.  Met koppel bedoelen wij twee personen. Dit ben 'jij' met je partner, of kind, of familielid, vriend etc.  De bedoeling is hier om dieper in te werken op het contact dat jij met deze persoon hebt.  De koorden die doorgeknipt dienen te worden, of banden die dienen versterkt te worden. 

 

Een diepgaande en transformerende sessie voor 2 personen.  Dichter bij mekaar komen doorheen individuele bevrijding.  Mekaar liefhebben, respecteren en aanvaarden doorheen mekaars eigenheid.  

 

Een sessie van 2u met meerdere personen: 95€ + 15€/persoon extra

Een nieuw gezamenlijk pad opbouwen of  oude vastgeroeste patronen beëindigen.  Liefde en conflict voor mekaar weerspiegelen liefde en conflict voor jezelf.  Deze inzichten werpen een heel ander licht op een relatie tussen twee personen.

 

We gaan een relatie aan met iemand vanuit een dieper zielenverlangen.  Een verlangen van de ziel om zichzelf te leren kennen doorheen de spiegels van de buitenwereld.  Een pure ziel kent zichzelf niet en zoekt de wrijving op van de krachten; aantrekken en afstoten.  Deze spiegels zijn het duidelijkste in onze naaste omgeving, maar ook het moeilijkste om te willen zien.  Je partner, je kinderen of ouders, familie en naaste vrienden...:jouw meesters op je zielepad

koppel whitearrowmiddellogo

Relaties

Afspraak maken