Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

THE WHITE ARROW

La Familia

de la Luz

35760_407716114278_693069278_4531415_3006267_n

Aangezien we door de jaren heen het woordje ‘la Familia’ zijn gaan gebruiken om de groep mensen aan te duiden die samenkomen in openheid en liefde, zetten we bij deze, voet in de aarde en dopen dit nieuwe  collaboratieproject: La Familia de la Luz.  In tegenstelling tot wat de titel misschien aantoont, is hier geen plaats voor zoet spiritueel cirkeldraaien.  Eeuwig op zoek naar datgene wat men eigenlijk nooit kwijt was.  We kijken met een nuchtere en neutrale blik  naar het leven en combineren dit met een sterk sjamanistisch programma als richtingaanwijzer.  

Dit is een organisch project dat we door de jaren heen zullen laten openbloeien voor en door mensen die allerhande samenwerkingsverbanden kunnen gaan leggen, om zo samen meer in balans op deze mooie aardbol te gaan leven.

 

20160918_174258

Iedereen welkom

De meeste ruime kijk op ‘la familia de la luz’, is het samenkomen in cirkels zoals de cacao-ceremonies, waar we samen zingen en mekaar begeleiden.  We zetten  een sterke collectieve energie neer in de ruimte, zodat in deze veilige plek, transformatie en diepgaand loslaten mogelijk wordt gemaakt.  Iedereen is welkom in deze familie.  Minstens één maal per maand komen we samen voor een cacao-ceremonie om samen met alle deelnemers vanuit onze harten te verbinden.  Er worden persoonlijke en groepshealings aangeboden tijdens deze cirkels.

Begeleiding

Indien je bij ons de jaaropleiding  ‘Season’s Shift’ hebt gevolgd of indien we jou gedurende een langere periode hebben kunnen volgen, kan je aansluiten in de cirkel van de begeleiding.  Hier kan je ons bijstaan in het vele werk , zeker voor grotere groepen is dit heel welkom.  Als begeleider geniet je bijzondere voorwaarden binnen de deelname aan de workshop of ceremonie, we betalen niemand uit voor de prestaties maar je kan genieten om tegen interessante voordelen mee te doen met de sessie, op deze manier te oefenen in een unieke setting met mensen en jezelf ook te profileren als lichtwerker en jouw diensten zo te promoten.  We vragen wel om telkens te verwittigen indien je wil komen mee begeleiden.  We werken hiervoor dan met een lijst.  

Samenwerking

Het belangrijkste stuk waarin we jou kunnen ondersteunen is het promoten van jouw activiteiten als lichtwerker.  Dit doen we indien we jou ook weer een langere tijd hebben gevolgd, zoals bij het volgen van Season’s Shift jaaropleiding.   Als je jouw potentieel gaat leven volgens jouw kernkwaliteiten helpen we jou graag, door patiënten door te verwijzen die jouw hulp kunnen gebruiken, of door bij grotere workshops beroep te doen op jouw hulp.  Hieronder vind je een aantal mensen die wij zeer bekwaam achten in hun vak.

dieter

Annemieke Verras - 1001 Happy circles

Graag kom ik naar je toe bij eender welke gelegenheid, ritueel of viering. Laten we er een ‘feestje-op-maat’ van maken. En wat denk je ervan om een cirkel  cadeau te geven of een workshop onder vriendinnen te geven?

Contacteer Annemieke Website

Dieter Van Obbergen

Dieter is mulitgetalenteerd muzikant, soundhealer, ceremoniebegeleider, zanger enz.  Neem een kijkje op zijn website om te voelen waar hij jou mee van dienst kan zijn.

Contacteer Dieter Website thumbnail_20160730_165752_002%20(Small) cropped-logo qm0mqVg0RquGdvgSRXGEOg

Amazona - het pad van de vrouwelijke krijger

Sabine Baron brengt intens werk met paarden en de medicijnplanten uit Zuid-Amerika.

Contacteer Sabine Website

Anim Arpa

Een goede vriendin, een prachtige muzikante.  Harplessen, Soundhealing, Coaching, Harpmuziek, Concerten

en tal van creatieve projecten.

Contacteer Anja Website

Anja Goosenaerts

93a8d5da-ed33-4a99-9349-b926746b40c4 6529c7eb-0891-4969-9d42-8be7d631684c