Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

bootje1

Life Coaching

THE WHITE ARROW

Breng je doelen helder in kaart

Leer klaar kijken naar de realiteiten die zich aan jouw presenteren

Breng daadkracht in je leven

 

Zoveel impressies in ons leven waar we dienen rekening mee te houden.  Zoveel normen en waarden, zoveel conditioneringen.  We verliezen onszelf graag in allerlei verstrooiing, waar de spirituele zoektoch er één van is.  Valkuilen om te blijven hangen in oude patronen, gevangen emmotionele energie enz.

 

Samen met jou bekijken we jouw levenswandel en trachten we jouw zielentaak helder te krijgen.  Jouw zielentaak is eigenlijk niet meer dan datgene naar boven brengen wat jou diep geluk verschaft hier en nu in jouw leven.

bootje2

Communiceren met je ziel en naar boven brengen waar jouw vreugde ligt is een taak van het hart.  We laten in deze gesprekken het mentale geratel stilaan overgaan naar de taal van het hart.  Jouw hart spreekt jouw vreugde uit, het toont wat werkt voor jou.  Dat wat je hart toont behoeft geen verwachtingen en toont je wie je bent.  De uitkomst is de som van alle delen van je leven.  Iedereen is anders in zijn levensvorming dus jouw persoonlijke geluk legt de nadrukt op JOUW persoonlijke geluk, niet op het idee dat jouw geconditioneerde ikje heeft gemaakt van geluk.  Geluk kan zijn: zorgen voor mensen, een bar opendoen in een warm land, een succesvolle zaak runnen, hard werken in de natuur, muziek maken en zingen, een gezin stichten met vele kindjes enz.  Het is jouw geluk waar we naar zoeken.

 

We werken ook heel doelgericht met een globaal medisch levensdossier om zo de rode draad van jouw patronen terug te vinden.  We werken samen aan een stamboom en onderzoeken de karmische geheimen van jouw familie.  Er wordt een grondige decodering gedaan.

 

Deze life coaching sessies duren minimum één uur en kunnen uitlopen tot max 3 uur.  De sessies kunnen ook aagevuld worden met behandelingen zoals een relaxerende klankbeleving of werken met healingstechnieken.  Dit laten we ontstaan in het moment.

 

 

 

Duo-sesseies

Hier geldt dezelfde info als hierboven, maar werken we met meerdere personen en draat het rond de relatie tussen beiden.  Datgene wat jullie bind, maar ook datgene wat jullie verblind.  We openen ook het pad naar de ontdekking van jullie individuele geluk om zo van mekaar te leren en mekaars pad te kennen.  

 

Van hieruit wordt communicatie makkelijker en kan je mekaar echt leren voelen en kennen, zonder angst, jaloezie en bezitsdrang.  Openheid en vertrouwen, connectie maken met mekaars zielentaak en voelen waar de gelijkenissen al dan niet zitten.  Met deze informatie kan je aan de slag om de band tussen jullie naar een hoger niveau te brengen.  Dit kan een diepe ultieme liefdesrelatie worden of een liefdevol loslaten...

 

Deze sessies zijn gericht op twee mensen.  Dit kan jij met je partner zijn, maar ook vriend, familie, zoon, dochter, collega enz

 

De sessies duren min één uur en max 3 uur.

Prijs: 50€/u, 90€/2u

 

Afspraak maken

Prijs: 60€/u, 90€/2u (+15€ extra per persoon per uur)

 

Afspraak maken