Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

 

Locaties

THE WHITE ARROW

De keuze van de plek om ons werk te kunnen neerzetten is altijd een organisch en ook wel weloverwogen gebeuren.  Diepgaand werk doen met mensen start voor ons met het opbouwen van een sterk kader waarvan vertrouwen en veiligheid de hoekstenen zijn.  Daarom kiezen wij onze plekken zorgvuldig uit om jou en onszelf helemaal te laten THUIS KOMEN.

home

Shamballa (Deinze)

Bij Lut hebben we ons onmiddellijk op ons gemak gevoeld.  Een zeer wijze gastvrouw die ons meteen thuis deed voelen op haar prachtige plek in Deinze.  Hier komen we zeer graag, ondanks dat de afstand best groot is.  We geven hier oa Cacao ceremonies, icaro workshops, ademsessies en vrouwen-en mannencirkels.  Meer info over dit centrum vind je hier.

 

Adres: Ten Bosse 78, 9800 Deinze

Wegbeschrijving shamballa deinze

The Great White Whale Center (Borsbeek)

De cereniteit en zachtheid die deze plek uitstraalt is magnifiek.  Hier wordt dagelijks gewerkt aan het neerzetten van een zeer krachtige liefdevolle en neutrale energie, wat deze plek als een zeer bijzondere haven voor ons maakt, waar wij graag ieder jaar weer aanmeren met onze workshops stembevrijding, ademsessies en Taki cocnerten.  Dank aan Walter & Nadine voor het prachtige werk.   Meer info over dit centrum vind je hier.

 

Adres: Jozef Reusenslei 182, Borsbeek

Wegbeschrijving gwwc

Centrum Blommerenbos (Bonheiden)

De plek in Bonheiden ligt in een mooi natuurgebied omringd door het groen. Dit is onze thuishaven voor ons diepgaand ceremonieel werk.  Adres krijg je doorgemaild na inschrijving, ook hier wordt belang gehecht aan het aantal auto's op het domein.

Wegbeschrijving buggenhout

De verscholen tuin (Deurne)

Juanita werkte nog zelf mee aan de opbouw van deze prachtige plek.  Het is ook een echt 'thuiskomen' voor haar om op deze plek haar workshops te brengen.

 

Adres: Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne

Wegbeschrijving de verscholen tuin

Itran (Brugge)

Bij Katty van Itran komen we ook al een tijdje en komen we telkens zeer graag.  Een zeer warme en wijze gastvrouw die haar deuren openstelt voor ons.  Bij Katty geven we vooral ademsessies, Icaro-workshops, lezingen en Taki concerten

 

Adres: Vredestraat 8, St-Kruis (Brugge)

Wegbeschrijving itran

cc 't Vondel (Halle)

Sinds vele jaren komen we ieder op het programma te staan van cc 't Vondel te Halle.  Telkens komen we met iets anders naar hen.  Telkens rond de periode januari zijn we daar voor een sessie stembevrijding, ademsessies, concerten en meer.  Een fijne plek, met fijne mensen

 

Adres: Brouwerijstraat 32 - 1500 Halle

Wegbeschrijving t vondel

De Blauwe Poort (Melle)

de blauwe poort

In dit prachtige centrum geven we onze HeartBeat dansceremonie

 

Adres: De Blauwe Poort, Collegebaan 46, Melle

Wegbeschrijving