Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Er wordt ruimte gemaakt in jou om het nieuwe te ontvangen.  Vanuit het geborgen gevoel van samenzijn in de zweethut, krijgen we het gevoel dat alles mogelijk is en dat het nu eindelijk allemaal zal worden zoals we wensen.  Energie wordt vrijgemaakt, thema's worden aangeraakt, er zijn openingen gemaakt, nu kan je echt aan de slag.  Daarom werken we tijdens de hut ook veel met klanken en spiritsongs uit het regenwoud.  De klanken brengen jou verder op je pad, dieper in je proces en openen beetje bij beetje meer en meer jouw hart, zodat je ware potentieel komt bloot te leggen.

THE WHITE ARROW

Mannen

Bij the white arrow is een zweethut niet zomaar een zweethut, het omvat veel meer dan dat, het is een totaalervaring met veel diepgang.  Geen enkele transformatie heeft ook maar enige waarde als je ze niet neerzet hier op aarde, in je lichaam, in de materie ook...de daadkracht!  We kunnen veel potentie voelen in het leven,

Praktische info

Zweethut

zweethut en soundhealing foto

Data  

 

Aanvang: 10u verzamelen we op Koningsteen (zaal Yurt in de tuin)

 

Locatie: Blommerenbos, H. Conciencelaan Bonheiden

 

Logement: Je kan op domein Koningsteen ook een overnachting incl. ontbijt boeken.  Zo hoef je na deze intense gebeurtenis niet meer huiswaarts te rijden.  Meer info vind je hier. 

 

Extra: All in , wij voorzien in al jouw noden:  water, douches, verse soep & brood. (je dient zelf wel een handdoek mee te brengen)

 

Betaling:   65€(zweethut),  +15€ (Tobacco-medicijn)

zie betalingsvoorwaarden

Wat mee te brengen

Iets om mee in de zweethut te gaan (handdoek,zwembroek, wikkeldoek, of niets…)  Ook handdoek om te douchen

 

Een plastiek zak voor de spullen die je buiten aan de hut wil laten liggen.

 

Eventueel shampoo voor bij het douchen en handdoek.

Hoe  je voor te bereiden

Gelieve de dag van de hut, licht voedsel te nuttigen.  Best na het middagmaal niet meer eten.

De hele dag voldoende water drinken

Voldoende uitgerust zijn

Breng een duidelijke intentie  mee naar de ceremonie.  Iets van en voor jezelf waar je graag aan wil werken, dit kan maar hoeft niet gedeeld te worden met de anderen.

Iets wat je graag wenst te offeren aan de kracht van het vuur (Tabak, een intentie op papier, …)

Kom met een open hart en geest .

Vuurinitiatie

IMG_1118

Waterceremonie (smudge)

Het vuur heeft een bijzondere helende werking op ons lichaam en geest.  Enkele uren bij een groot vuur zitten kuist onze lever helemaal op, het geeft ook een sterke focus op jouw innerlijke kracht en brengt je in éénheid met jezelf.

 

 

Je leert het element vuur te voelen in jou.

Voor het binnengaan van een zweethut worden de deelnemers telkens energetisch gereinigd (smudge), met bvb salie.  Tijdens het werk met de sjamanen in Peru hebben we gemerkt dat de meest afdoende manier om dit te doen, ging via een bloemenbad.  We verzamelen samen met de deelnemers, mooie bloemen op de plek waar we zijn en doen deze in een grote pot water.  Hier worden nog extra weldadige essences aan toegevoegd.  Met dit water wordt je voor het binnengaan van de hut afgespoeld.  Zodat eventuele ladingen die je meeneemt van je job, familie , het verkeer, de stress, reeds mogen afgeworpen worden voor het binnengaan van de hut.

Dit zal je een intens gevoel geven van 'hier en nu', en geven je kracht en moed om aan het werk in de hut te beginnen.

Tabacco ritueel & helende kruiden

Tijdens de verschillende rondes in de zweethut wordt er gewerkt met de tabacco rustica als sterke purifiërende plantteacher.  In de loop van de dag wordt er van de pure tabacco bladeren een aftreksel gemaakt.  Deze planten hebben niets meer te zien met de tabac die je bij ons in het westen vind.  Het gaat om de pure bladeren, een zeer hoogwaardige kwaliteit medicijn.  Dit tabacwater wordt vervolgens in zeer kleine hoeveelheid binnengenomen langs de neus of keel.  De kracht van dit medicijn werkt instant met een zeer aardend en purifiërend effect.  Het opent je derder oog chakra als ook je corona, maar het brengt je tevens sterk op aarde in je lichaam.  Het zorgt voor helderheid en tevens voor bescherming .  Bescherming tegen andere invasieve energieën.  In het nemen van de tabac ben je geheel vrij.  

Clipboard01 Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small Tick black small bloemenbad zweethut Inschrijven sweatlodge2_759x496 11225343_10153553824179383_7764183823160159208_n

die ons rijkhalzend doet uitkijken naar wat ooit komen kan... maar niemand kan de angst inschatten voor de groeipijnen tijdens dit proces.  Het voelen van de leegtes tijdens het loskomen van iets wat diep geworteld zit in jouw hele wezen.  Patronen die als blauwdrukken zijn vastgenaaid in elke cel van je lichaam... om deze los te krijgen gaat ieder van ons doorheen een intens proces.  Graag begeleiden we jou op deze weg doorheen de zweethut en de klankbelevingen.  De zweethut brengt je op een zeer doelgerichte manier naar jouw werkpunten of valkuilen.  Het inzicht is er instant, je kan het meteen delen en de ballast afgeven aan moeder aarde.