Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Muziek is altijd al de grote rode draad geweest in mijn leven.  Dat ik ongeveer 10 jaar geleden mijn carrière startte als soundhealer was dus op zich een ‘logische gevolg’.  Voor die tijd was ik als spiritueel zoekende mens verdiept in het ontrafelen en bestuderen van verschillende spirituele studievlakken.  Mijn zoektocht kwam in een stroomversnelling toen ik de Franse sjamane  Ema’a Drolma Mata ontmoette, zij initieerde me in het werk met de plantteachers uit het regenwoud.  Mijn persoonlijke werk om binnen het werk met de mensen mij telkens weer te kunnen verbinden met mijn ware natuur en de natuur van het leven brengt me ieder jaar terug naar het regenwoud om te werken met spirits en de Maestro curanderos.  Vele jaren leren van deze spirits bracht mijn jarenlange zoektocht in de wereld van de esoterie en de mystiek in een rechte lijn op mijn doel af.  Alles werd glashelder, het leven is ‘hier en nu’, en het is perfect zoals het is. Als er al een doel of een nut is, laat het dan dienen om te groeien naar ons hoogst mogelijke potentieel, ons bewust worden van onze creaties en in liefde en harmonie samen leven op deze magnifieke

aarde.  Pachamama, brengt niets zomaar tot leven, eenieder, elke bacterie of grasspriet, elk insect of dier, elke ster of planeet, elke mens en elke realiteit heeft zijn perfecte plaats in de gigantische kosmische puzzel, niets is overbodig, alles is juist zoals het moet zijn op dat moment.    Op jouw pad naar eenheid en liefde sta ik je graag bij als gids, niet als leraar, maar als een stille begeleider die een tijdje met je meewandelt.  Met heel mijn hart wil ik graag al mijn ervaringen, ontplooiingen en liefde ten dienste stellen om jou te helpen ontwaken en bevrijden in 'de droom' en jou zo goed mogelijk  te begeleiden tijdens een behandeling of sessie naar 'keuze'.

THE WHITE ARROW

Marijn

De Wit

11752436_10153553819854383_8350217784963878581_n marijngitaarklein