Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Aan - geraakt worden, is één van onze basisbehoeften.

 

De liefde en aandacht waarmee de masseuse werkt, zijn van het hoogste belang voor het verkrijgen van een goed resultaat bij dit lichaamswerk

 

Er is altijd ruimte voor de patient om tijdens de sessie op zijn eigen wijze te kunnen reageren. Het is goed als de patënt zijn aandacht brengt naar de plaatsen in zijn lichaam waar hij de doorwerking kan voelen. Vooral bij pijn kan deze vorm van aandacht verlichting geven.

 

Juanita heeft door haar jarenlange ervaring in tal van massagetechnieken een eigen unieke aanpak ontwikkelt.  Als geen ander voelt ze waar pijnpunten zich hebben vastgehecht in jouw lichaam en zal ze deze op doeltreffende manier losmaken zodat de energie weer vrij kan stromen.  Juanita is gediplomeerd masseuse en voetreflexoloog en heeft verder nog tal van opleidingen genoten in allerhande lichaamswerk.

In voetreflexologie worden verschillende druktechnieken gebruikt om specifieke reflexgebieden op de voeten te stimuleren. De bedoeling is een gunstig effect te bekomen in andere, corresponderende delen van het lichaam zoals organen, beenderen, wervels, spieren enz.

 

 

- Het zelf genezend systeem wordt geactiveerd en probeert het evenwicht terug te herstellen.

Massage stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfedrainage, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Alleen al de warme handen op je lichaam wakkeren de productie van endorfines (stoffen die pijn verzachten, stress wegnemen,...) aan. Massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Ook wordt er dieper ingewerkt op het buikgebied.  In de navelstreek stapelen zich stress, spanningen en negatieve emoties zodoende op, dat ze moeilijk te verwerken (verteren) zijn en uiteindelijk alle andere vitale functies stagneren.

Ons orgaansysteem houdt dan ook veel onverwerkte zaken en verdrongen emoties vast ; deze techniek helpt zieke energie en blokkades los te maken in de organen/ingewanden. Tijdens het losmaken van de diverse weefselstructuren en hun verbindingen, worden slechte passages, verzuringen weggewerkt en krijgen we een betere doorstroming.  Uit respect worden de niet behandelde delen afgedekt.

Shamanic Body Touch - Sessie

Het vormgeven van de sessie wordt bepaald tijdens het inleidende gesprek.  Samen met de patiënt wordt bepaald welke behandeling 'hier en nu' het meest benefiet is en het beste zal bijdragen tot een positieve verderzetting van zijn/haar pad.  Juanita gebruikt haar wetenschappelijke kennis van het masseren als onderbouw maar zal snel overgaan tot een Intuïtieve massage, wat een holistische wijze van masseren is.  De massage ontstaat vanuit het hart. Wat telkens weer anders zal zijn. Daardoor worden de handen vanzelf gestuurd en zo ontstaat er een alchemie tussen Juanita en de patiënt.

Met respect voor jouw grenzen, laat je jezelf aan- raken !!

De 'Body Touch' raakt niet enkel het lichaam.  Juanita werkt ook met jouw energielichaam, de blokkades , de stem, zang, dans, beweging, ...kortom; een complete Body Touch van de ziel.

Zo kan de behandeling startten met een korte massage en misschien eindigen met een bevrijdende stemontdekking.  Juanita gebruikt ook haar jarenlange ervaring in het Peruaanse Sjamanisme als ondertoon.

THE WHITE ARROW

Duo

Met duo-behandeling bedoelen wij; twee behandelingen achter mekaar of tegelijktijdig, zoals gewenst.  We combineren hier de kracht en lichamelijke impact van Shamanic Body Touch met de energetische en emotionele inwerking van een klankenbad via een soundhealing.  Deze behandelingen kunnen individueel of in kleine groep (max 5 deelnemers) worden geboekt.

In deze individuele duobehandeling kunnen we jou een volledige sessie op maat geven, geheel afgestemd naar jouw persoonlijke noden.  U kan er voor kiezen door JuanIta en Marijn tegelijkertijd behandelt te worden of te kiezen voor twee gescheiden behandelingen achter mekaar.

 

Wat kan u verwachten tijdens deze sessie:

- een intakegesprek met Juanita en/of Marijn

- een deugddoende en diepgaande intuïtieve massage door Juanita Pyl (dit wil zeggen dat de aard van de massage wordt bepaald in het moment)

- een soundhealing door Marijn De Wit (een rijk klankenbad, gebruik makende van tal van instrumenten en de stem)

- een evaluerend gesprek

Behandelingen

 

Individuele behandeling

Groepsbehandeling

Genezing en persoonlijke groei doorheen groepswerk.  Wanneer mensen samenkomen in groep, gebeurt dit niet zomaar.  De energetische verbinding en het al dan niet toevallig samenzijn van de deelnemers zorgt voor een unieke en zeer krachtige gebeurtenis.  Juanita en Marijn begeleiden deze bijeenkomsten.  Er is ruimte voor deugddoende gesprekken doorheen de deelmomenten, krachtige diepgaande massages en een overkoepelend klankenbad via tal van instrumenten en de stem.

 

Wat kan u verwachten tijdens deze sessies:

- een magische en verrassende avond waar we uit zijn op jouw  lichamelijk en energetisch welzijn.

- we richten de ruimte in voor max 5 deelnemers waar we gedurende de gehele sessie werken met tal van technieken zoals:

massage, soundhealing, ademhalingstechnieken, stembevrijding, sjamanistische healingstechnieken, reiki,...

 

Deze groepssessies zijn ideaal om te boeken met enkele vrienden of in familieverband.

buikmassage

Prijs: 75€/1u  95€/1u30   120€/2u

Locatie:  Indien gewenst komt Juanita ook aan huis.

Afspraak maken

Prijs & Locatie

shamanbody4 juanita dans IMG-20171025-WA0003

Massages

voeten

Voetreflexologie

 

- Steeds wordt de volledige mens bekeken en niet alleen symptomatisch.

- Er wordt gezocht naar de oorzaak van het probleem om op die manier tot een blijvend resultaat te komen.

- De sessie is van toepassing voor klein en groot, voor jong en oud

 

Wat doet Voetreflexologie?

 

- Werkt diep ontspannend, zowel op fysiek als op psychisch vlak

- Het immuunsysteem wordt versterkt

- Zelfregulerend systeem wordt geactiveerd

- Hormoonpeil wordt bevorderd

- De darmwerking verbetert

- Werkt zuiverend voor lever, nieren enz.

- Natuurlijke manier om aan je gezondheid te werken

- Pijnklachten kunnen verminderen

- Kan helpen bij onvruchtbaarheidsproblemen

 

Wij stellen geen diagnose, daarvoor moet u bij een arts zijn. Maar voetreflexologie kan wel complementair en preventief werken.

breathing 2