Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein

Forever Living Products

Levenslang 15% korting op alle Aloë Vera producten

Graag meer info? klik hier.

iStock_000008444033Medium logo-Facebook-klein3

Shop

english flag bXDhDf.qr Subscribe to our Newsletter

To see all events click here

Check out our latest videos on Youtube

youtube 150485982716773 seasons shift_klein

SEASON's SHIFT

JAARTRAJECT

rapé ceremonnie_klein_kleinst warmi qhari_klein

ICARO

TOBACCO CEREMONIES

Maandelijks zullen we ICARO sessies brengen samen met TOBACCO ceremonies.  Krachtige miniceremonies op verschillende plekken in het land

Meer info

WARMI QHARI

Ontmoet jezelf doorheen het samen vrouw en man zijn.  Een bijzondere ontmoeting tussen zusters en broeders onder begeleiding van Spirit.  Meer info

breathing en djembe_mini

DJEMBE & BREATHING SOUNDS

Alchemistisch drummen en transformerend ademen.  Samenbrengen van vuur en lucht op deze aarde.  Tweewekelijkse djembé en ademsessies. Meer info

fenix

OPENING OF THE HEART

Onze opening of the heart retraites worden nu in twee formules aangeboden.  Tevens zullen ze dit seizoen doorgaan in Bonheiden en Deinze.  Meer info

soundhealing opleiding affiche_klein

SOUNDHEALING OPLEIDING

We starten in het nieuwe seizoen wederom met een opleiding tot soundhealer practitioner Meer info

Praktische info

Wat mag je verwachten

Clipboard01

Alvast geen half werk.  Dit weekend is gericht op mensen die duidelijk een grote stap voor zichzelf willen maken.  Mensen die 'willen' veranderen, 'willen' loslaten.  We krijgen in ons leven verschillende momenten aangeboden als 'grote keerpunten'.  Het is niet altijd makkelijk om in deze momenten er helemaal voor te gaan.  De angst om het vertrouwde los te laten en te durven springen.  Hierin kunnen we jou begeleiden om helemaal jouw grootste potentieel te worden en jouw licht te laten schijnen als nooit te voren.

De eerste avond werken we met een diepgaande healingssessie.   We werken hier met de ergieën uit het regenwoud, doorheen geïnformeerd water, liedereen en healingswerk. om ons weer te verbinden met ons diepste potentieel, ons hogere zelf.  

En zelf jouw eigen raadgever weer duidelijker te kunnen horen.  Tijdens deze ceremonie, beleef je een intense soundhealing.  We werken hier met allerlei instrumenten, zorgvuldig en intuïtief uitgekozen in het moment om de groep zo precies mogelijk te begeleiden op de reis naar binnen.  De energie van de icaro's (spiritsongs uit het regenwoud), zullen jou meenemen naar jouw dieptes en hoogtes om zo alle informatie over jezelf te verzamelen die op dit moment van belang is.

 

 

Je kan deze ervaring omschrijven als een 4 dimensioneel concert.  De setting is het 'donker', waardoor je nog beter gaat invoelen en de klanken en liederen tot je kan nemen, een zeer bijzondere concert-ervaring voor je hele wezen.

Data  Bonheiden:   3 & 4 juli (long retreat), 15 & 16 sept (long retreat)  , 27-28 okt (long retreat) , 23 & 24 nov (short retreat) ,22 &23 dec (long retreat) 2018

19 & 20 jan (long retreat) , 16& 17 maart (long retreat) , 13 & 14 april (long retreat) , 11 & 12 mei (long retreat) , 8&9 juni (long retreat) , 6 & 7 juli (long retreat)

Locatie: wordt meegedeeld bij inschrijving

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Data Deinze : 29 & 30 sept, 2018 (long retreat) , incl Zweethut en cacao ceremonie

Locatie: wordt meegedeeld bij inschrijving

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat mee te brengen: slaapzak, matje of luchtmatras, makkelijke kledij, zitkussen eventueel,

 

Dieet: het is aan te raden om het persoonlijke werk reeds in beweging te brengen door het volgen van het sjamanistisch dieet, dit vind je hier.

 

Prijs Opening of the heart (long retreat)  

- Opening of the heart:  250€

- Aanvang:  14u tot volgende dag 17u

 

Prijs Opening of the heart (short retreat)  

- Opening of the heart:  190€

- Aanvang:  14u tot volgende dag 12u

 

Prijs aparte sessie (enkel bij long retreat)

- Cacao ceremonie: 30€

- Aanvang zondag 13u tot 16u

 

Wat is inbegrepen

Dit weekends is incl.:

- 1 overnachting

- Namiddag aankomstsessie

- Breathing sounds, rebirhting sessie (zaterdag)

- Ceremonie (zaterdag)

- uitgebreid gezond dieet ontbijt zondagochtend

- deelronde en nabespreking zondagmiddag

- Cacao ceremonie (zondagnamiddag) enkel bij 'long retreat'

Healingssessie Soundhealing en meer...

Namiddagsessie

De namiddagsessie is belangrijk om mekaar als groep beter te leren kennen.  Mekaar aanvoelen, luisteren naar ieders verhaal en mekaar hierin ondersteunen.  De vorm en inhoud van deze namiddagsessie wordt helemaal  aangevoeld in het moment wat er precies nodig is voor de gehele groep in dat moment.  Het kan zijn dat we samen dansen, zingen, delen mediteren, of gewoon wat ontspannen.  Er is altijd ruimte om met jouw persoonlijke vragen bij ons terecht te komen.

0f3f94d52cf44de1c3c0f0eca310bc26

CACAO ceremonie (long retreat)

Daar de Cacao een echte hartopener is, kunnen we ons sneller en makkelijker verbinden met het geheel, met de ander, met de wereld.  Tijdens het drinken van de Rauwe Cacao wordt er samen vooral veel gezongen en gedanst.  Jouw stroming voelen doorheen je zintuigen, de ander voelen in dankbaarheid, liefde voor jezelf doorheen je hart naar buiten laten vloeien en zingen, dansen en delen,  voor de hele wereld.  De cacao brengt dankbaarheid in je wezen voor wie je bent , het brengt de speelsheid en simpliciteit van de dingen naar boven.

 

Cacaobonen zijn de zaden van de in Mexico en Zuid-Amerika voorkomende Theobroma cacaoboom. Wij kennen de cacaobonen voornamelijk nadat ze geroosterd zijn en verwerkt tot chocola.

 

Rauwe cacao heeft een ander bewerkingsproces; de bonen worden gedroogd op een lage temperatuur en tot poeder gemalen, in kleine stukjes gebroken (cacaonibs) of heel gebruikt. Door de bonen niet bloot te stellen aan hoge temperaturen blijven de natuurlijke stoffen in hoge concentraties bewaard, wat veel voordeel voor de gezondheid oplevert, zowel op fysiek als op emotioneel en spiritueel gebied.  Rauwe cacao opent het hart!

 

Deze ceremonie is de afsluiter van ons weekend en doelt er op samen in liefde en openheid te verbinden en in jouw volle potentie terug de wereld in te stappen: integratie en aarding.

20170402_175651

THE WHITE ARROW

Opening

of the Heart

Opening of the heart is een diepgaand transformatieweekend waarbij we samen terugkeren naar jouw ware natuur om van daaruit het leven weer te gaan bekijken zoals het werkelijk is.  Het weekend zal diepgaande healings brengen, van waaruit goed geaarde en krachtige beslissingen kunnen genomen worden met als enige doel om jouw hoogste potentieel te leven in liefde en eenheid met je ware zelf en je omgeving.

De keuze van de plek om dit werk te kunnen neerzetten is altijd een organisch en ook wel weloverwogen gebeuren.  Diepgaand werk doen met mensen start voor ons met het opbouwen van een sterk kader waarvan vertrouwen en veiligheid de hoekstenen zijn.  Daarom kiezen wij onze plekken zorgvuldig uit om jou helemaal te laten THUIS KOMEN.

 

De locaties vind je hier.

Breathing Sounds (rebirthing)

Ter voorbereiding van de nachtelijke sessie gaan we een diepgaand ademwerk aan.  Transformerend ademen of Rebirthing wordt bij ons in een nieuw jasje gestoken.  

 

Onze jarenlange ervaring met soundhealing, helende klanken en lichaamswerk, heeft deze unieke manier van rebirthing gecreëerd.  We passen onze vaardigheden op vlak van klank toe tijdens jouw diepgaande ademwerk.  De begeleiding met verscheidene instrumenten van over de gehele wereld, oeroude icaro’s en spiritsongs, maken jouw ervaring nog dieper en meer geaard.

 

Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek dewelke tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat.

 

Het aantal klachten waarvan je jezelf dankzij rebirthing zou kunnen genezen, is niet min: stress en angsten, geboortetrauma's, verslavingen, eczeem, rugklachten, migraine, fantoompijn, angst...

breathing sounds klein

miniretreat

miniretreat

LOCATIES (thuis-komen, veiligheid en vertrouwen)

breathing 2 home 4efdce2f6cf69789402a7ad48b63e580 Inschrijven Opening of the heart

4 dimensioneel concert

breathing 2 20160918_142507