Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

De keuze van een behandeling/sessie neem je niet zomaar.  Maken we eigenlijk wel een keuze, of weet ons lichaam in al zijn energetische complexiteit maar al te goed in welke richting het zich moet bewegen om weer in balans te komen?  We richten ons binnen deze behandelingen vooral op mensen die een engagement met zichzelf aangaan om te investeren in het waarmaken van jouw dromen,

tibetan bowl

Voel je je goed in je vel?   Ben je waar je hart is?  Wil je iets transformeren, en ben je ook bereid om hiervoor daadwerkelijk iets te ondernemen?  Dit soort vragen kunnen jou een duidelijke ‘intentie’ voor jouw behandeling brengen.  Een intentie kan een verlangen zijn, iets waar je naar toe wil bewegen maar misschien niet de kracht voor vind.  Een intentie hou je best simpel en duidelijk.  Jouw onderbewuste heeft niets aan een hele waslijst van verlangens.  Als je jezelf enkele diepgaande vragen stelt over de zin van je leven, kom je al snel bij de kern, en in deze kern ligt jouw intentie.

De jarenlange ervaring in verschillende diciplines geven ons de mogelijkheid jou een zeer brede waaier aan persoonlijke behandelingen aan te bieden.

 

De behandelingen die worden voorgesteld hieronder zijn slechts een indicatie.  Na een gesprek met jou stellen we samen de behandeling samen die bij jou past.  We werken zeer vaak met klanken, muziek, de stem, maar ook met beweging, dans en zeer uiteenlopende massagetechnieken.

Alle behandelingen beschreven kunnen op jouw vraag worden gegeven door één van ons of door ons beiden samen, voor een nog intensere beleving, een voorstel vind je terug in de duo-behandelingen.

 

De behandelingen zijn niet gericht op lange aanslepende sessies maar gaan als een witte pijl recht op doel af zodat je snel de volgende stappen kan zetten op je pad.

Engagement

Intentie

&

jouw diepste wensen en verlangens, jouw bevrijding van oude gewoontes en patronen…een engagement met ‘jouw leven’.

Om dit engagement kracht bij te zetten vragen we jou om in de dagen die deze sessie voorafgaan eens goed jouw leven te overlopen.  Bekijk en voel ‘waar’ je nu zit in je leven.

150456283753106

Treatments