Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Dit is ons grote jaartraject tot zelfontplooiing als energetisch lichtwerker.  Jouw potentieel en unieke 'gift to the world' neerzetten op aarde.  

 

Het pad van de levenstovenaar, is de weg doorheen de drie pijlen of wegen.  De zwarte weg, de witte weg en de rode weg.  Het rode pad is het pad van de levenstovenaar.  

 

Dit traject zit omvat in 4 weekends, 4 seizoenen.  We werken met de elementen van het  seizoen en met de wederkerigheid in jouw innerlijke seizoenen.  We hebben zo onze emoties, gewoontes en conditioneringen en ze verschillen van kleur in elk seizoen.  De herhaling van de dingen des levens kan er voor zorgen dat we blijven hangen in die patronen en het soms bijna onmogelijk lijkt om hier uit te stappen.  

 

Door dit traject in 4 seizoenen te doen, volgen we jou één jaar, en kan je zo de veranderingen in jou aan de groep en het werk met ons toetsen.

 

Cocoon

Season's Shift  jaartraject

We gaan van start in de herfst, symbolisch met de zwarte pijl.  Deze pijl wijst achter jou, naar je verleden, je familie, je wonden, het zogenoemde karmische verhaal.  Hier gaan we aan de slag met jouw bouwstenen, al wat nog niet gekend is uit het verleden en uit jouw binnenste uitdiepen en blootleggen, de perinataliteit bekijken, het familieverhaal en stamboom, de geheimen in je leven, de verborgen emoties die nog steeds bewust en onbewust jouw leven bepalen. Alle wegen leiden eerst door het zwarte werk, je kan dit niet ontlopen, want het leven werpt je er altijd terug naartoe. Dit werk omvat het herkennen en erkennen van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals jij die doet.  De pijnlijke kanten van jezelf, de confrontaties met jezelf, niet uit de weg gaan, want dit geeft ontegensprekelijk conflicten in jou en dan vallen we in het stappenplan van de ziekten.  In dit werk ga je ook alle ongedane rouw doen over al jouw trauma's die nog niet verwerkt zijn.  

Herfst - de zwarte pijl - De Tonal

alone-fall-girl-maple-melancholy-pretty-Favim.com-55578

Om te rouwen doorloop je altijd de 9 stappen: Ontkenning, Woede, Onderhandelen, Verdriet, Aanvaarding met, Aanvaarding van nieuw situatie, Symbolisch teruggeven, Vergeving, Genade.

Zie dat jij uniek bent, dat al wat je deed voor jouw hoogste goed was, om jou hier te brengen.  De patronen die je erft van moeder en vader, alle erflast die je draagt en leeft, meestal onbewust... we helpen jou er bewust naar kijken en mee omgaan.  We lossen samen de oude conflicten op jou helemaal in aanvaarding te brengen met wat was, zodat je klaar bent voor de volgende stap: het witte werk.

Winter - de witte pijl - De Tonal

Clipboard01

Vele mensen zetten zich enkel vast in het 'witte werk', zonder eerst het zwarte werk te doen, waardoor ze letterlijk gevangenen worden van hun eigen 'peace & love imago', het wordt een zeemzoet leven zonder fundering, omdat je niet wenst te kijken naar dat wat werkelijk licht vraag in je leven. Na het diepgaande zwarte werk gaan we naar het witte werk.  Symbolisch kiezen we hier voor de winter, daar het nodig is om naar binnente gaan in de stilte van jouw wezen.  We laten de stemmen van het verleden even voor wat ze zijn en focussen ons op het mooie, pure en goede in ons, het cultiveren van een liefdevol open hart.  

Vind jouw connectie terug met hemel en aarde.  De witte pijl wijst naar boven en naar beneden.  Voel hoe vader hemel en moeder aarde samenkomen in jou.

Doorheen verscheidene oefeningen, sessies en rituelen loodsen we jou doorheen de winter in jou.  Hier ligt de focus helemaal op jouw dromen en potenties, jouw kernkwaliteiten en wat je er mee wil doen.   De oefeningen, sessies, ceremonies en rituelen zijn gericht op het scheppen.   Het zwarte werk heeft jouw ziel blootgelegd en je voelt de broosheid er van.  Omarm deze fragiele ruwe diamant en koester hem.  De liefde voor jezelf staat voorop in dit deel.

177359744

Lente - de rode pijl (deel 1) - De Nagual

We gaan de lente in met het eerste deel van het rode werk.  In dit deel richten we onze pijl naar voor.  We werken met jouw potentieel en hoe jij jouw meest verheven beeld van jezelf kan op aarde neerzetten.  

In dit eerste deel leer je ook voeling krijgen met het rode werk en hoe dit een nieuwe en meer complete visie op jouw leven wordt, het is eerder een alchemistische conclusie tussen het zwarte en witte werk.  Je word als het ware een bewuste speler in het schaakspel met de zwarte en witte pionnen.  Je beweegt je bewust heen en weer tussen jouw zwarte en witte werk, maar laat je niet meer meesleuren in hun valstrikken.  Je word meester in jouw zwarte en witte werk, en vanaf dat moment vormt het alchemistische proces zich naar het rode werk.  

Met eenheid en meesterschap komen we helemaal aan bij het rode werk. Hier ben je meester over jouw bewustzijn, het zwarte werk is geïntegreerd in jouw bewustzijn en zal jou niet meer onbewust strikken, het witte werk brengt je bij de liefde voor jezelf en dus ook voor het leven.  De combinatie van deze twee pijlen is een uitermate goede voedingsbodem voor de levenstovenaar.  

 

Op een krachtige, vastberaden en liefdevolle manier geef je nu duidelijk een nieuwe richting aan waarin je wenst te bewegen, en als 'rode magiër' ben je nu actief, creatief en bewust een deelnemer en speler van dit magnifieke spel op aarde.  Jij kiest, jij speelt, jij creëert in volle bewustzijn jouw eigen prachtige schilderij tijdens jouw verblijft hier op aarde.

Doorheen verscheidene oefeningen, sessies en rituelen loodsen we jou doorheen het lentegevoel in jou.  Hier ligt de focus op vooruit kijken, richting geven, plannen.  De oefeningen, sessies, ceremonies en rituelen gaan werken met het visionaire kantje van jezelf.  Leer jouw intuïtie te herkennen en te onderscheiden van de gewoontepatronen in jouw 'ik'.  Het frisse groen, de vogels, de bloemen,…onze zintuigen worden geprikkeld en geven ‘zin’ in leven, ‘zin’ in creatie.  De scheppende kracht in jouw wordt gewekt.

1-summer

Zomer - de rode pijl  (deel 2) - De Nagual

de Levenstovenaar

Vrijdag:

•Aankomst vanaf 14u

•Verdeling slaapplaatsen en briefing weekend

 

 

Zaterdag

•9u tot 18u: dagprogramma

•20u: nachtelijke ceremonie

 

Zondag

•10u tot 13u (dagprogramma)

•14u tot 17u Cacao ceremonie

 

Einde: 18u

 

Programma

Praktisch

4efdce2f6cf69789402a7ad48b63e580

Inbegrepen in het weekend:

• 2 x overnachting

• 2 x ontbijt

• sjamanistisch dieet voeding

• 2 x soep (vrijdagavond en zaterdagmiddag

Op zaterdag is er geen avondmaal daar er gevast wordt voor de nachtelijke ceremonie.

 

Locatie: Bonheiden, Blommerenbos,Hendrik Conciencelaan

 

Mee te brengen:

•Warme kledij aangepast aan het seizoen.

•Schoeisel aangepast aan het seizoen

•Douchegerief en hoeslaken

•Jouw levensdossier (wordt toegezonden bij inschrijving)

 

seasons shift

Data nieuwe jaaropleiding 2018/2019

- Zwarte pijl: 9, 10 & 11 november2018

- Witte pijl: 1, 2 & 3 feb2019

- Rode pijl (1):26, 27 & 28 april 2019

- Rode pijl (2): 21, 22 & 23 juni 2019

 

Prijzen:

- 450eur per weekend of 425eur vroegboekkorting (inschrijving en betaling één maand voor de 1ste workshop)

- 1525eur voor het hele traject (4 weekends) (dus 275eur korting indien je meteen voor de hele reeks inschrijft en betaalt, normaal 1800eur)

Deze prijzen enkel indien cash wordt betaaldt.

76ffa57aec122c4c2e7ba235c85bc9d4 Inschrijven
9, 10 & 11 nov 2018
1, 2 & 3 februari 2019
26, 27 & 28 april 2019
21, 22 & 23 juni 2019
4632873814_359x238

Info avond 9 oktober

Levensdossier

 

Om aan jouw shift te starten kan je eventueel ter voorbereiding al aan de slag gaan met het levensdossier.  Dit dossier is ter ondersteuning van jouw persoonlijk werk, je hoeft dit niet af te geven aan ons.  Het kan van pas komen als we samen in een persoonlijke sessie met een onderwerp aan de slag gaan.  Dit dossier kan je downloaden van onze Engelstalige site.  Je krijgt van ons een wachtwoord om in te loggen, als je ingeschreven bent voor de shift.

Levensdossier