Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Aan - geraakt worden, is één van onze basisbehoeften.

 

De liefde en aandacht waarmee de masseuse werkt, zijn van het hoogste belang voor het verkrijgen van een goed resultaat bij dit lichaamswerk

 

Er is altijd ruimte voor de patient om tijdens de sessie op zijn eigen wijze te kunnen reageren. Het is goed als de patënt zijn aandacht brengt naar de plaatsen in zijn lichaam waar hij de doorwerking kan voelen. Vooral bij pijn kan deze vorm van aandacht verlichting geven.

 

Juanita heeft door haar jarenlange ervaring in tal van massagetechnieken een eigen unieke aanpak ontwikkelt.  Als geen ander voelt ze waar pijnpunten zich hebben vastgehecht in jouw lichaam en zal ze deze op doeltreffende manier losmaken zodat de energie weer vrij kan stromen.  Juanita is gediplomeerd masseuse en voetreflexoloog en heeft verder nog tal van opleidingen genoten in allerhande lichaamswerk.  Meer over individuele behandelingen met Juanita vind je onder Shamanic Body Touch.

buikmassage Afspraak maken

In de ontmoeting met een hoogsensitief paard wordt er als het ware een andere ingang genomen; via je gevoelswereld krijg je ongedwongen de kans je eigen diepere weten te toetsen, bij te sturen, anders om te gaan met situaties in je leven, je eigen dirigent te worden, helemaal weer thuis komen bij jezelf en het voelen wat het is om gewoon te “ZIJN”.

De non-verbale communicatie in de houding en uitstraling van deze paarden hun natuur, spiegelt wat er leeft in jou, en wat nodig is voor je groei. Daar deze spiegeling een grote impact heeft, is hier het belang van de paardenfluisteraar Inge niet te onderkennen. Zij die de paardentaal voelt en kent, vertaalt hun reacties zodanig dat ze meer duiding krijgen in je voellichaam.

Vanuit onze ervaring bij deze hoogsensitieve paarden, erkennen wij het feit dat er ruimte en tijd te nemen valt, alvorens in ontmoeting te gaan; daar komt dus eerst je lichaamsbewustzijn naar voren.  Juanita zal je hierin begeleiden, wat voor jou nodig is op dat moment met één doel:

IMGL8395 sacred horse vrouwencirkel

je lichaam te vrijwaren van de overtollige ballast van de dag en de fysieke belemmeringen die je meedraagt. Dit is om zo nog dieper te mogen gaan in ‘jezelf ontmoeten doorheen het hoogsensitieve paard’. 

 

Dit kan varieren van een lichaams- of voetmassage(reflex), stemwerk, dans… tot wandelen/aankomen in de natuur.

 

Massages helpen je een betere algehele doorstroming te bekomen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Jouw lichaam geeft aan waar je op dat moment behoefte hebt aan extra ondersteuning.

Een samenwerking met jou, Inge, Juanita en het paard.  

Voor deze ontmoeting die aan vrije bijdrage plaatsvindt, geven we een richtprijs van 120€.

 

Locatie: Casa Kawalu: Broekmansstraat 86, Booischot

 

shaman horse vision

De ontmoeting met een paard

Alle paarden in Casa Kawalu hebben hun eigen verhaal.  Deze zijn in een mooi kaartenspel gegoten, waaruit je tarotgewijs jouw paard voor het moment zal trekken.

We starten met een gesprek en maken samen een innerlijke reis naar een nieuwe visie voor jouw situatie met aansluitend een helend integratiewerk 'Body awareness' met lichaamsmassage en/of voetreflexologie, een zuiveringsceremonie (tobacco) om overtollige spanningen vrij te laten en diepere gronding mogelijk te maken.  Daarna volgt de ontmoeting met jouw zielepaard.

 

We nodigen jou uit om op voorhand een specifieke vraag door te sturen om hierover meer inzicht te krijgen en deze te kunnen integreren.

 

 

casa kawalu kaarten inge en juanita casa kawalu