Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Een ontdekkingstocht naar jouw unieke stem,

die vertelt en zingt over wie jij was, bent en zal zijn.

 

Hoor je jezelf graag zingen of praten?  Heb je moeite met je ware stem te laten horen?  Wil je het graag van de daken schreeuwen of hoog boven iedereen uitzingen?  Vaak schrikken we terug voor ons eigen geluid, of we hebben er allerlei oordelen over. We willen graag meer, hoger, harder, maar tegelijk durven we niet goed. Stel je voor dat je gehoord wordt!

Stemontdekking

Ieder van ons heeft een uniek stemgeluid waarmee we ons unieke verhaal vertellen. Ons lied klinkt misschien verdrietig , blij, verlegen, ontroerd, mooi, geschrokken, verheugd. Maar het is ons lied, het vertelt hoe het op dat ene moment met ons gesteld is. Bij stembevrijding is dit een belangrijk punt want het gaat in het leven altijd alleen maar over ‘dit ene moment’, hoe jij je voelt hier en nu.  

 

Je stem is je uitingsinstrument, we luisteren naar wat er leeft in jou door het zingen van klanken of woorden, soms een lied.  Je leert je stem te gebruiken om angsten aan te gaan, vastgezette emoties te uiten en jezelf te helen, dit brengt eigenwaarde, ontspanning, herkenning, vertrouwen, kracht en vrijheid.

 

Stembevrijding is jezelf een plek geven, jezelf toelaten er te mogen zijn. Het is voelen, al je emoties durven

In de december 2012 editie van Psychologies magazine verscheen er een artikel over de sessies stembevrijding die we geven.  Het volledige artikel kan je hier nalezen.

Stembevrijding

&

stembevrijding

We trachten ons best te doen zo goed mogelijk te zingen in de hoop dat anderen het mooi vinden.  Op deze manier zing je van buiten naar binnen, want de focus ligt op het resultaat van de buitenwereld naar jou toe.  Laat ons zeggen dat hier in onze cultuur dit de gangbare manier van zingen is. Maar je kan ook moeiteloos zingen wat in jou leeft.  Dan zou je van binnen naar buiten zingen.  Je geeft alles wat er in jou zit, je schept met heel je hart.  Zingen omdat je echt wil zingen en niet om iets te bereiken.   We zijn doorheen onze jeugd allemaal wel menigmaal de mond gesnoerd, en als we hier niet mee aan de slag gaan krijgen we een stem die doordrongen wordt van spanning, verdriet, woede enz.  Doorheen al deze blokkades  kan je 'zingen'

stem

Daarover gaat stembevrijding. Het is een boeiend heelmakingsproces, je stem is een zeer persoonlijk en dus kwetsbaar instrument. Wat je al zingend voelt opkomen, staat ook niet los van wat er zich verder in je leven afspeelt. Je kunt je zingen verrijken als je je daarbij opent voor wat er oprecht in jou leeft. En je kunt je leven verrijken als je je stem loslaat in datgene wat hij het liefste doet: openlijk en vrij zingen.

 

Zingen is dus meer dan enkel toonladders oefenen.  Jouw echte stem bevrijden komt doorheen een bredere nieuwe kijk op jouw totale wezen.  Wie ben jij, wat hou je nog vast, wat laat je niet toe, welk is jouw emotionele leeftijd als je een blokkade ervaart enz.

psychologies psychologies stem

Groepsessies

Allemaal stukjes van jouw prachtige puzzel die je dient te zien en voelen en ook aanvaarden zodat je op een bevrijde manier jouw stem mag ontdekken.  We begeleiden jou in alle zachtheid  en samen zingen we doorheen de blokkades, met een open hart als gevolg.  Daarna is het de boodschap om dagelijks te blijven zingen en ook telkens je ware gevoel te uiten in al jouw vormen van communicatie.  Zo blijft de deur open en komt er niet opnieuw een slot op je stem en hart te hangen.  Jezelf omarmen en graag zien met heel je wezen, met al je ‘zogezegde’ fouten of tekortkomingen, met al je verdriet en vreugde, in complete aanvaarding en liefde voor wie je bent, hier en nu, dan zal jouw levenslied zich BEVRIJDEN doorheen jouw STEM.

 

Locatie :

Data: 

Prijs: 25€

Aanvang: 20u

Inschrijven

www.thewhitearrow.eu

f58d71ea624e057b947f23094e805ac6

De Keelchakra is gelokaliseerd in de keel. De kleur van deze chakra is hemelsblauw. De delen van het lichaam die getroffen worden door een geblokkeerde keelchakra zijn: de keel en nek, de armsChakra - Keel Chakra en handen, de arm of de cervicale plexus, de schildklier, de bijschildklier, mond en tanden.

 

Dit chakra heeft betrekking op ons gehoor. Het kanaliseert mentale energie naar onze geest en ons hart om stem te geven aan onze gevoelens, gedachten en ervaringen. Dit is het centrum voor zelfexpressie, creativiteit en wilskracht. De Keel Chakra wordt versterkt en verbeterd elke keer dat we onszelf uiten in waarheid en met integriteit.

 

Ziektes die verband houden met deze chakra zijn communicatie en / of spraak problemen, schildklier en problemen met het immuunsysteem. Andere problemen in verband met de Keel Chakra zijn kennis die onverstandig wordt gebruikt, onwetendheid en gebrek aan onderscheidingsvermogen.

 

Het disfunctionele archetype van de Keel Chakra is ‘het stille kind’. Dit archetype houdt haar gevoelens op en onthult niet openlijk haar pijn of woede. Het Stille kind blijft gesloten om zijn intense pijn en verdriet, of het misbruik niet te onthullen. Het leert om zich veilig te voelen in de stilte of al grappend zijn/haar gevoelens te verbergen. Dit archetype kan haar gevoelens met drugs, tabak, alcohol of voedsel te dempen. Het Stille kind zal moeten worstelen om zich te laten horen en te leren voelen dat dat wat het zegt ook telt.

 

Het functionele archetype van de Keel Chakra is de Communicator. Dit archetype omvat iedereen wiens werk of persoonlijk welzijn datgene is wat afhankelijk is van duidelijke en directe communicatie, met inbegrip van kunstenaars, muzikanten en dansers. Het neemt de verantwoordelijkheid voor wat er staat en hoe het wordt gezegd. Het spreekt zowel de geest en zijn hart.

 

Kristallen die de Keel Chakra in evenwicht brengen zijn Turquoise, Chrysocolla, Blue Topaz, en Aquamarijn. Deze stenen kunnen worden gedragen in je zak, geplaatst in het gebied van de Keel Chakra of gemaakt in een olie.

 

Stel je je Keel Chakra voor. De kleur van deze chakra zou een mooie, heldere kleur blauw moeten zijn. Als u een andere kleur te zien krijgt, dien je deze te verwijderen en stel je je voor dat de chakra wordt gevuld met sky blue energy. Zodra je in staat bent om de juiste kleuren voor te stellen in de chakra, kan je je voorstellen dat de chakra begint te draaien met de klok mee. Spin het sneller en sneller terwijl je het opvult met hemelsblauwe energie.

 

 

maxresdefault

Het Stille Kind

Individuele sessies

Je kan bij ons terecht voor een persoonlijke behandeling in dit diepgaande stemwerk.  Op deze manier zijn we enkel met jou bezig.  Een directe en persoonlijke aanpak dus.  Na een onderzoekend gesprek wordt de juiste behandeling bepaald.  We zitten recht over mekaar en laten de klanken stromen.  De gezangen komen als vanzelf.  Je krijgt tevens een aantal oefeningen mee om thuis aan de slag te gaan.  Zingen wordt vanaf nu ook jouw habitat.

 

Duur: 1u30

Prijs: 90€

Afspraak maken

THE WHITE ARROW

De Stemgenezer

dscf0488

voelen, en deze laten klinken. Zingen zonder drempels, zonder oordeel, zonder goed of fout. Tijdens het zingen leer je veel over wie je bent, wat je nodig hebt, wat je in de weg staat en hoe je je (levens)weg wil vervolgen.

breathing 2