Join us on

Upcomming

Events

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein

Forever Living Products

Levenslang 15% korting op alle Aloë Vera producten

Graag meer info? klik hier.

iStock_000008444033Medium logo-Facebook-klein3

Shop

english flag bXDhDf.qr Subscribe to our Newsletter

To see all events click here

Check out our latest videos on Youtube

youtube 150485982716773 seasons shift_klein

SEASON's SHIFT

JAARTRAJECT

rapé ceremonnie_klein_kleinst warmi qhari_klein

ICARO

TOBACCO CEREMONIES

Maandelijks zullen we ICARO sessies brengen samen met TOBACCO ceremonies.  Krachtige miniceremonies op verschillende plekken in het land

Meer info

WARMI QHARI

Ontmoet jezelf doorheen het samen vrouw en man zijn.  Een bijzondere ontmoeting tussen zusters en broeders onder begeleiding van Spirit.  Meer info

breathing en djembe_mini

DJEMBE & BREATHING SOUNDS

Alchemistisch drummen en transformerend ademen.  Samenbrengen van vuur en lucht op deze aarde.  Tweewekelijkse djembé en ademsessies. Meer info

fenix

OPENING OF THE HEART

Onze opening of the heart retraites worden nu in twee formules aangeboden.  Tevens zullen ze dit seizoen doorgaan in Bonheiden en Deinze.  Meer info

soundhealing opleiding affiche_klein

SOUNDHEALING OPLEIDING

We starten in het nieuwe seizoen wederom met een opleiding tot soundhealer practitioner Meer info

Taki, ,het Quechua woord voor 'lied'.  Een reeks bijzondere concerten die zich afspelen in de ceremoniële healingsetting van de plantmedicijnen.

 

We nemen jou mee op een muzikale reis doorheen het regenwoud.  De energie van de ruimte wordt bewerkt met icaro's, arcana's en spiritsongs.  Deze bijzondere melodieën dragen de frequentie mee om te herstellen, rust te vinden en te aanvaarden, loslaten, en dieper voelen. Er wordt net als bij het werk met de plantmedicijnen gewerkt met de energie van de groep, voor en door mekaar.  Er zijn tevens momenten voor individuele healings die ook werken voor de hele groep.

 

Een TAKI avond is dus geen gewoon concert maar een ceremoniële setting, startende met een deelronde om mekaar te voelen, welke verhalen komen de ruimte binnen, hoe zit je er voor op het moment enz,  Daarna wordt het reeds door ons ingezongen water gedronken.  Het water reist doorheen jouw cellen en wordt de volgende uren begeleid door de ICARO’s en klanken van ons muziekaal gebeuren.  Allemaal eigen muzikale creaties.

Tijdens het concert wordt het water in het midden van de ruimte opgeladen waarvan je tijdens het slotlied nog een slok mag nemen.  Je proeft nu de kracht van het medicijn in het water, en dit neem je mee naar huis, naar je familie, naar je werk, naar iedereen … de wereld in!  Het medicijn is niet iets daarbuiten, maar het ben jij, Jouw getransformeerde zelf is het medicijn voor de wereld.

Data en info

Afbeelding1

Een diepgaande reis is waar we jou in begeleiden.  We gaan samen naar de donkere diepe grotten van jouw ziel en stijgen daarna weer op naar de hoogste regionen van die ziel.  Deze aardse beweging van op en neer vertalen we liever in het cosmische ‘naar binnen’ en ‘naar buiten’.  Tijdens deze energetishe beweging kom je jezelf tegen, de energie raakt jouw processen aan en brengt diepe inzichten.  Er worden verklaringen gevonden, zaken gesnapt en rust verkregen.  Uiteindelijk belanden we na deze reis in ons hart.  Het grote voelcentrum.  

Een open hart om de wereld in te verwelkomen zoals hij is.  Zien en voelen, diep weten dat alles reeds in perfecte resonantie is met wat zich afspeelt.  Dat jij ook de buitenwereld bent en weerspiegelt, dat goed en slecht, positief en negatief enkel een mooi concept zijn binnen ons menselijke verhalenboek.  Een mooi boek, een amusant boek, over het ene en het andere.  Nu weet je dat je niet het ene of het andere bent, er wordt gezien, niet door iemand, maar er wordt gewoon gezien dat het er allemaal reeds is.  Een klare blik, met een open hart.

 

Dit zijn de blikken en harten van de mensen waarnaar we kijken op het einde van een TAKI concert, weinig woorden zijn er nodig, enkel een uiwisselende blik van herkenning en liefde.  

Deze sessies worden al dan niet aangeboden met een voorafgaande sessie van Breathing Sounds.

 

TAKI + BREATHING SOUNDS

Locatie: ITRAN (Vredestraat 8, Brugge (St.Kruis)

Datum:

Aanvang  19u tot 22u

Prijs: 40€

 

SHAMBALLA

Datum:

Aanvang Breathing Sounds 19u

Aanvang TAKI: 20u tot 22u

Prijs: 40€ (Breathing sounds & Taki)

Locatie: Ten Bosse 78, Deinze

 

TAKI + BREATHING SOUNDS (kerstconcert)

Datum: 23 december

Jozef Reusenslei 182, Borsbeek

Aanvang TAKI: 19u tot 22u

Prijs: 25€ (Breathing sounds & Taki),  20pp voor koppels

 

breathing breathing 2 _D6A0301

TAKI SAMAY:  Gezangen uit lucht en water.  Hier gaan we het TAKI concert inzetten met een rebirthing sessie doorheen transformerend ademen.  Na deze diepgaande ademsessie van 1 uur is het lichaam in een zeer diepe rust en is tevens de geest zeer ontvankelijk voor het opnemen van de  icaro’s en klanken.  

INSCHRIJVEN