Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

Het kader, de zaakvoerders, het personeel…één familie met een gezamenlijk kind: jouw bedrijf

 

Hoe goed ken jij je collega?  Hoe goed ken jij je personeel?  Een verbinding op dieper niveau is in elke familie noodzakelijk om onderliggende spanningen snel de baas te kunnen.  Vele bedrijven investeren reeds in stress-release-programma’s.  Een zeer mooie evolutie…doch indien dit telkens weer blijft terug komen zit er iets fundamenteel fout in onze interne en externe communicatie.  

 

Via 'the white arrow' willen we jou laten kennismaken met enkele mooie manieren om diepgaand werk te verrichten binnen jouw bedrijf, en zo een hechte band te smeden waar iedereen beter van wordt.  Een bedrijf met blije en krachtige mensen die in openheid handelen  is een aanwinst voor onze economie.

Djembé

Percussie spelen is heel toegankelijk en is daardoor een effectieve metafoor voor samenwerking en afstemming; binnen een korte tijd ontstaat er een swingend ritme dat we als basis nemen voor verdere werkvormen. De keuze hierin hangt af van het doel van de sessie.

De zweethutten zijn voor ons de meest doeltreffende manier om een 'echte' en 'hechte' groep te vormen, om al het ego-voedende geklets weg te laten spoelen en al wat overblijft, zijn echte pure mensen.

 

Je leert mekaar kennen op een veel dieper niveau en dit zal de onderlinge relatie bevorderen.  Mensen die stralen doen anderen stralen...

Meer info vind je hier.

Formules

THE WHITE ARROW

Workshops

hands

Terug naar de natuur in jezelf.  Ontdek jouw kracht en je unieke kwaliteiten die jou als mens doen stralen.

IMG_0058

THE WHITE ARROW

Zweethutten

De zweethutceremonies zijn krachtige zuiveringsrituelen met een lange traditie, waarin we terugkeren naar de essentie en stille kern van ons wezen.  De zweethut brengt je op een zeer doelgerichte manier naar jouw werkpunten of valkuilen.  Het inzicht is er instant, je kan het meteen delen met de collega's en afgeven aan moeder aarde.  Er wordt ruimte gemaakt in jou om het nieuwe te ontvangen.  Vanuit het geborgen gevoel van samenzijn in de zweethut, krijgen we het gevoel dat alles mogelijk is en dat het nu eindelijk allemaal zal worden zoals we wensen.  Energie wordt vrijgemaakt, thema's worden aangeraakt, er zijn openingen gemaakt, nu kan je echt aan de slag.  

 

Het loslaten via ons lichaam, pelt als het ware de lagen in ons onderbewustzijn af en brengt jou dichter bij wie je werkelijk bent.  Er ontstaat een unieke openheid binnen de groep waar, in vertrouwen wordt gedeeld, verhalen verteld en liederen gezongen.  

Afbeelding3

Er worden verschillende ritmes door elkaar gespeeld, door af te stemmen op elkaar vindt het geheel automatisch een balans. Dat wekt verbazing en maakt veel energie los in een groep! Door je over te geven aan het groepsgevoel ervaar je dat het geheel meer betekent dan de som der delen.

 

Groepsvorming ontstaat spontaan door plezier te beleven en nu eens niet alleen cognitief bezig te zijn met elkaar, er wordt ook veel bij gelachen!

 

West-Afrikaanse percussie of djembé spelen is zeer fysiek, en zorgt voor een wegvloeien van stress en spanningen. Je kunt je volledig uitleven, en naarmate de snelheid wordt opgedreven, wordt de intensiteit steeds groter.

Afrikaanse ritmes zijn opgebouwd uit polyritmieken, wat wil zeggen dat er verschillende begeleidingen op verschillende instrumenten nodig zijn om tot een compleet ritme te komen.  Uit ervaring weet ik dat dit gegeven het groepsgevoel erg bevorderd, en op deze manier wordt er aan teambuilding gedaan.  

 

 

Er zijn verschillende formules om deze percussiesessies te boeken:

-  Dagsessies (korte kennismakingsworkshop van max. 2u)

-  Weeksessies (lange termijnlessen, met vaste regelmaat; bvb wekelijks of maandelijks)

Extra

- Het gebruik van 10 djembés is in de prijs begrepen.  Indien de groep groter is, dienen er extra  djembés te worden gehuurd.

- Meer info vind je hier.

Intuïtief

THE WHITE ARROW

Dansen

Clipboard01

Wij zijn als mensen gemaakt om in beweging te zijn.  Je lijf mag niet te lang stilzitten of je roest helemaal vast, net als steeds terugkerende gedachtenpatronen ook je bewustzijn kunnen vernauwen.

Bij deze intuïtieve manier van dansen zijn er geen opgelegde technieken.

We maken gebruik van live instrumeten alsook electronische loops om de kracht van het dansen in jou los te wekken.  Wij bieden jou het vertrouwen als draagvlak aan en helpen jou stap voor stap je lichaam te ontdekken door aanraking en beweging.

 

Deze danssessies kunnen  in groep worden geboekt en duren maximum 2 uur.  Er wordt langzaam opgebouwd en het laatste half uur is er ook een degelijke cooldown voorzien onder begeleiding van hemelse klanken.  Deze danssessies zijn zeer goed aan te vullen met een soundhealing ligconcert (zie hieronder).

 

De live muziek staat onder leiding van Marijn De Wit.  Het dansen wordt deskundig opgebouwd en begeleid door Juanita Pyl.

juanitadans

Je spreekt het vuur in jou aan en laat dit diepe verlangen je lichaam helemaal overnemen.  Je lichaam kiest zelf wat te doen en hoe te bewegen.  Opnieuw contact maken met je lichaam, elk bot en spier voelen bewegen, rollen, springen, shaken, wild, ingetogen, … dansen doe je met heel je zijn en heel je lichaam, zonder dat het brein er ook maar voor één seconde tussenkomt om te bepalen of wat je doet wel ok is.  

Soundhealing

THE WHITE ARROW

Ligconcert

578062_3789869388430_807002855_n

Geen klassiek concert luisterend vanop je stoel.  Hier lig je op een futon op de grond en laat je jezelf zacht wegdrijven op de tonen van  wereldse instrumenten.  De klanken en gezangen brengen je in een lichte droomtoestand waarin het diepere werk met jezelf plaatsvindt.  

Deze soundhealing ligconcerten zijn ideaal te combineren met één van de andere workshops om zo het intense fysieke beleven van bvb een zweethut of een dansbeleving, af te sluiten met een diepgaand ontspannend klankenbad.

 

Meer informatie betreffende soundhealing vind je hier.

Sjamanistische

THE WHITE ARROW

Ceremonies

Soundhealing_6

We verbinden ons met de kracht van het vuur.  Rond een vuur ontstaan tal van verhalen, ieder neemt zijn/haar rol en plaats in rond het vuur.  Hier kunnen we een ceremonie brengen op maat naar de thema's die spelen binnen jouw bedrijf of tussen de collega's onderling.

 

Ook heel krachtig is het overnachten bij het vuur.  We gaan samen al pratend en zingend de nacht in en het vuur wordt aangehouden met een beurtrol.  Iedereen rekent op mekaar, ieder speelt zijn rol.  Onderliggende inzichten worden subtiel aangereikt doorheen deze avond, en de groep komt op een ongeziene manier dichter bij mekaar in vertrouwen.  Een vertrouwen dat je als een groot pluspunt meeneemt naar het dagelijkse leven op de werkvloer.

Wij zijn 70% water.  Water is onze sterkste geleider en transformator.  Deze ceremonies met het element water zijn daarom zeer geschikt om een sterke verandering te brengen in jouw overtuigingen.  Deze overtuigingen of patronen kunnen als een papperige lijm blijven kleven in jouw energielichaam en aldus ook in jouw fysieke lichaam.  

 

De wereld van de Amazone is het koninkrijk van het water.  In het ceremoniële gedeelte nemen we deel aan de spirituele en lichamelijke eenwording met de twee spirits van het waterelement.  Deze ceremonie wordt opgeluisterd met icaro's om de waterspirits te eren.  Wij verenigen ons lichaam met het element water.  Wij zijn met ons waterlichaam altijd energetisch gehuwd  geweest met de medicinale krachten van de rivieren, meren en zeeën, de regens en ook van de sneeuw.  Daarom is is dit een zeer sterk ritueel waarbij je jouw oerinstinkten terug aanspreekt en je jezelf weer herinnert wie je werkelijk bent.  

 

De waterceremonie kan op 2 manieren gedaan worden:

Vuurceremonie

Waterceremonie

despacho

Despacho

Een despacho ceremonie is een prachtige en oude ceremonie die nog steeds in  de Andes gebruikt wordt en ook langzaam maar zeker steeds meer bekendheid krijgt hier in het westen.

In deze ceremonie creëren we een offerande van dankbaarheid aan Moeder Aarde en de berg spirits ( De apu’s ) de engelen en lichtwezens. Een despacho is een kleurrijke offerande, een driedimensionale mandala van elementen uit de natuur, zoals rozenblaadjes, bloemen,  katoen , rijst, suiker , snoepgoed, etc .  Alle aanwezigen plaatsen gebeden van dankbaarheid ,verzoeken of intenties in deze heilige bundel, naargelang de doelstelling van de ceremonie. Deze gebeden worden aan de Spirits verzonden op het moment dat de offerande wordt verbrand in een heilig vuur ,begraven wordt op een berg of heuvel , of aan een meer, rivier of zee wordt gegeven.

logoklein

Teambuilding

Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte Vrijblijvende offerte

Rebirthing

THE WHITE ARROW

Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat.

 

De langdurige diepgaande effecten:

- Diepe en duurzame innerlijke vrede.

- Verhoogde mentale helderheid.

- Groter inzicht in de menselijke gesteldheid.

- Betekenisvolle verbeteringen in relaties - zowel intiem, familie, sociaal en professioneel.

- Grotere vaardigheid de uitdagingen aan te kunnen van leven en carrière.

- Het staken van negatieve patronen die iemand beperkte in het hebben van een gelukkig leven en welzijn.

 

Een zier diep transformerend werk dat ondersteund wordt door live muziek en soundhealing.

 

Meer info vind je hier.

Vrijblijvende offerte ae56341659e7667fd40a0fc3290eeae9 otec_ocean_thermal_energy_conversion_3 bloemenbad

- Watersmudge:  

 

samen maken we een bloemenbad met al wat geurt en kleurt in de natuur.  Dit bloemenbad wordt versterkt met bloemenwaters uit Peru.  Met dit water wordt je gereinigd om zo al datgene wat nog energetisch aan jou kleeft weg te spoelen. Ideaal om te gronden en hier en nu te komen.  De watersmudge zit automatisch bij de zweethut inbegrepen.

- Water-en Klankceremonie  

 

Water is zeer makkelijk te informeren met goede en minder goede boodschappen.  Informatie over het geheugen van water vind je uitgebreid terug in het werk van dr. Masuru Emoto.  

 

Met de ervaring die wij opdeden in Peru en het het sjamanistisch werk, zullen wij het water aanwezig in de ruimte informeren met possitieve , krachtige en liefdevolle informatie.  Dit doen we doorheen onze liederen en klanken.  Vervolgens wordt dit water geronken door de deelnemers en vinden er persoonlijke behandelingen plaats binnen de groep.  Het water doet zijn werk en geluk en liefde in jou doen stromen.

 

Een bijzonder liefdevolle ceremonie waarbij je jezelf eert alsook het water op onze planeet.

Zintuigen

THE WHITE ARROW

Je ware zelf terug vinden vergt enig inzicht en voelen in wat er nu werkelijk allemaal aan de hand is.  Wie ben ik?  Wat doe ik hier?  Jouw lichaam zal het je vertellen in deze workshop.  Laat je zintuigen prikkelen en de zin in leven toe;

 

Deze sessies, zijn een samenstelling uit alle andere sessies naar analogie met de groep.  We bieden jou een waaier van technieken en fijn werkmateriaal aan om je eigen zelf-entiteit beter te leren kennen en voelen.  Om het ‘zelf’ ook in kaart te brengen.  Tal van oefeningen om meer in je lichaam te komen zoals: djembé, dans, rebirthing, meditatie, soundhealing…kortom lichaamsbewustzijn.  Wees bewust van je lichaam en je  kan gewoon ‘zijn’.  Je eigenste ‘zelf’ helemaal neerzetten hier op aarde en er mee te doen wat je wil.  Wat een geschenk!  Je kan scheppen en vernielen, genieten en huilen, je kan…ervaren.

 

De vraag is dus niet: wat is de zin van het leven?  Maar, heb je zin in het leven?

 

515x515xsenses-of-branding.jpg.pagespeed.ic.DAunHuIytP Vrijblijvende offerte