Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

The White Arrow is het platform van waaruit wij (Juanita & Marijn) jullie heel wat moois aanbieden (concerten, workshops, trainingen, teambuildings, dansavonden, zweethutten, behandelingen, individuele herbronningen, weekendworkshops, cacao ceremonies,...)

 

Doorheen ons leven  hebben we tal van vormingen genoten en meegewerkt aan vele  projecten die ons dusdanig hebben gevormd en waardoor ons belangrijkste doel is geworden om de mensen geen zand in de ogen te strooien maar samen als een witte pijl recht op doel af te gaan.  Geen eindeloze therapieën en spiritueel commercieel cirkeldraaien maar daadwerkelijke stappen ondernemen in je leven, uit je comfortzone komen en er helemaal voor gaan.  Bewegen en transformeren.  

Wij zetten ons met heel ons hart in om jouw geluk naar voor te schuiven.  Spiritiualiteit is jouw geest verankeren in de tijd, jouw dromen uitkristalliseren en ze niet tussen de wolken laten verdrogen.  

The White Arrow , recht op je doel af zoals een pijl op zijn doel afvliegt...een witte pijl, zacht en met respect voor jouw omgeving maar krachtig en gericht.

 

Om tot eenheid en liefde te komen dien je geen stappen over te slaan.  Ons werk doorheen de verschillende projecten en persoonlijke begeleiding is gefundeerd op drie 'pijlers'.  Het zwarte werk, het Witte werk en het Rode werk.  Met het zwarte werk gaan we al wat nog niet gekend is uit het verleden en uit jouw binnenste uitdiepen en blootleggen, jouw perinataliteit bekijken, jouw familieverhaal en stamboom, de geheimen in jouw leven, de verborgen emoties die nog steeds bewust en vooral onbewust jouw leven bepalen. Alle wegen leiden eerst door het zwarte werk, je kan dit niet ontlopen, want het leven werpt je er altijd terug naartoe. Vele mensen zetten zich enkel vast in het 'witte werk', waardoor ze letterlijk

gevangenen worden van hun eigen 'peace & love imago', het wordt een zeemzoet leven zonder fundering, omdat je niet wenst te kijken naar dat wat werkelijk licht vraag in je leven. Na het diepgaande zwarte werk gaan we naar het witte werk, door vooruit te kijken en te plannen, richten op jouw toekomstvisie, jouw levensmissie, wat jou gelukkig maakt, we werken hier met zachtheid en liefde als richting,  eenheid in jou. Met eenheid en meesterschap komen we bij het rode werk. Hier wordt je meester over jouw bewustzijn, het zwarte werk is geïntegreerd in jouw bewustzijn en zal jou niet meer onbewust strikken, het witte werk geeft duidelijk een nieuwe richting aan waarin je wenst te bewegen, en als 'rode magiër' ben je nu actief, creatief en bewust een deelnemer en speler van dit magnifieke spel op aarde.  Jij kiest, jij speelt, jij creëert in volle bewustzijn jouw eigen prachtige schilderij tijdens jouw verblijft hier op aarde.

 

Van harte welkom bij 'The White Arrow"

 

Juanita & Marijn

11270343_10206448313954064_3806433677087886807_o 150456283753106 uil nieuwbrief