Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

11270343_10206448313954064_3806433677087886807_o 150456283753106 uil nieuwbrief

The White Arrow investeert in mensen, om zo de verandering vanbinnen te laten ontstaan, van daaruit scheppen we eenieder onze liefdevolle daadkrachtige werkelijkheid, een hartsverbonden domino-effect.

 

The White Arrow, startte in 2013 als platform van waaruit Marijn De Wit en Juanita Pyl mensen begeleiden op hun pad.  Als koppel heeft The White Arrow zich als hun liefdeskind gemanifesteerd.  Persoonlijke begeleidingen, groepsessies, sjamanistische vormingen, workshops, concerten, ceremonies enz.  Er zijn veel mogelijkheden om weer tot ‘eenheid en liefde’ te komen, het belangrijkste blijft: een veilige ondersteuning bieden in vertrouwen zodat datgene mag en kan gebeuren wat nodig is op dat moment.

 

Juanita & Marijn hebben doorheen de jaren vele opleidingen en vormingen genoten.  Ze zijn geïnitieerd als curandero en curandera in het vegetalismo sjamanisme uit Peru alsook in de oude rituelen van de Queros uit de Andes.  Dit vormt de belangrijkste basis van waaruit ze al hun projecten en sessies lanceren.  De belangrijkste visie binnen The White Arrow is om de mensen geen spiritueel zand in de ogen te strooien.

Geen eindeloze therapieën en spiritueel commercieel cirkeldraaien maar daadwerkelijke stappen ondernemen in je leven, uit je comfortzone komen en er helemaal voor gaan, als een witte pijl recht op het doel: voelen, beleven, transformeren, blijven ademen en bewegen.  Spiritualiteit is jouw geest verankeren in de tijd, werkelijk ‘hier en nu’ zijn, kijken rondom jou, voelen, en je dromen uitkristalliseren en ze niet tussen de wolken laten verdrogen. Als er al een doel of een nut is, laat het dan dienen om te groeien naar ons hoogst mogelijke potentieel, ons bewust worden van onze creaties en in liefde en harmonie samen leven op deze magnifieke aarde.  Pachamama, brengt niets zomaar tot leven, eenieder, elke bacterie of grasspriet, elk insect of dier, elke ster of planeet, elke mens en elke realiteit heeft zijn perfecte plaats in de gigantische kosmische puzzel, niets is  

overbodig, alles is juist zoals het moet zijn op dat moment.  Ook jij bent hier dus niet zomaar.  Jouw doel en nut vinden hier op aarde, richt zich niet tot het zoeken naar een uiterlijke vorm.  Deze vorm is slechts een gevolg van de herstelde connectie die je legt met je ware erfgoed; jij bent een mens, een onderdeel van het geheel, je was nooit alleen, je bent zelf het doel en het nut op zich.  Op jouw pad naar eenheid en liefde staan we je graag bij als gids, niet als leraar, maar als een begeleider die een tijdje met je meewandelt.

 

Binnen The White Arrow laten we onze persoonlijke creativiteit zijn gang gaan.  De connectie met de natuur is de spirit die bezieling brengt in al onze activiteiten.  Soms samen en soms apart brengen we bijzondere diepgaande sessies waar we telkens aan de slag gaan met jouw ‘totaliteit als mens’: lichaam, geest, verstand, energie, emoties…het geheel!  

 

Al ons werk is doorleeft en doordrongen met de spirit van het sjamanistische ceremoniële werk.  Zo kan je bij ons terecht voor persoonlijke sessies onder de vorm van een ‘engagement shift’, waarbij we jou persoonlijk gidsen in één op één sessies.  De essentie is hier ‘de ontmoeting tussen jou en ons’.  De vorm die we samen kiezen om het werk te laten gebeuren is op zich van minder belang maar vormt wel jouw poort naar je werk binnenin. (Op onze site vind je alle behandelingsvormen terug)

Het werk in groep, of het samenkomen met ‘la familia’ is een zeer belangrijke pijler binnen The White Arrow.  Samen zien we meer, kunnen we meer, zien we de gelijkenis en voelen de verbondenheid die we dachten verloren te zijn.  We brengen een diepgaand jaartraject onder de naam ‘Season’s Shift’, waarbij we jou samen in een kleine groep een heel jaar lang begeleiden.  Daarnaast geven we tal van groepsessies in : Breathing sounds, Icaro of sjamanistisch zingen, Alchemistisch drummen, vrouwen en mannencirkels, ceremonieel werk met de spirits uit het regenwoud, zweethutten, Cacao ceremonie en concerten.  Naast het grote aanbod binnen onze eigen agenda komen we ook graag bij jou thuis zodat jij zelf een sessie, concert of workshop naar keuze kan organiseren voor je vrienden of familie.  We hopen jou op één van onze sessies of evenementen te mogen ontmoeten om samen het leven te vieren, door het herinneren van onze natuur, onze ware vorm, hier op aarde.  Mekaar zien en voelen, zonder jaloezie en verwachtingen, weer één worden met de ander door simpelweg jezelf te mogen zijn, helemaal!