Join us on

Check out our music

Twitter square blue large thewhitearrowlogoklein logo-Facebook-klein3 english flag Subscribe to our Newsletter

Check out our latest videos & playlists on Youtube

youtube

www.sacredcacaoceremonies.com is een site waar we specifiek onze cacao events in het licht willen zetten.  Dus ben je geïnteresseerd vooral in deze ceremonies dan vind je er alles terug over de rauwe cacao.

sacred cacao middle

Sacred CACAO Ceremonies

Join us on facebook

tarot groep

Daily Inspiration Tarot

Openbare groep

e1a4583c0fe30332d6b71b361901713b

Woman Sacred Circle

Openbare groep

medicine men facebook

the circle of Medicine Men

Openbare groep

the circle of Medicine Men

 

life coaching groep cacao facebook_klein Sweat-lodge-22

Zweethuteen

Openbare groep

zichem klein 0e5370382_1471893435_sgs-calendar-icon

To see all events click here

 

otec_ocean_thermal_energy_conversion_3

Water ceremonie

THE WHITE ARROW

Wij zijn 70% water.  Water is onze sterkste geleider en transformator.  Deze ceremonies met het element water zijn daarom zeer geschikt om een sterke verandering te brengen in jouw overtuigingen.  Deze overtuigingen of patronen kunnen als een papperige lijm blijven kleven in jouw energielichaam en aldus ook in jouw fysieke lichaam.  

 

De wereld van de Amazone is het koninkrijk van het water.  In het ceremoniële gedeelte nemen we deel aan de spirituele en lichamelijke eenwording met de twee spirits van het waterelement.  Deze ceremonie wordt opgeluisterd met icaro's om de waterspirits te eren.  Wij verenigen ons lichaam met het element water.  Wij zijn met ons waterlichaam altijd energetisch gehuwd  geweest met de medicinale krachten van de rivieren, meren en zeeën, de regens en ook van de sneeuw.  Daarom is is dit een zeer sterk ritueel waarbij je jouw oerinstinkten terug aanspreekt en je jezelf weer herinnert aan wie en wat je werkelijk bent.  De waterceremonie kan individueel of in groep worden gedaan.  Voor meer info.

 

Een Taki concert is ook meteen een waterceremonie

Taki, ,het Quechua woord voor 'lied'.  Een reeks bijzondere concerten die zich afspelen in de ceremoniële healingsetting van de plantmedicijnen.

 

We nemen jou mee op een muzikale reis doorheen het regenwoud.  De energie van de ruimte wordt bewerkt met icaro's, arcana's en spiritsongs.  Deze bijzondere melodieën dragen de frequentie mee om te herstellen, rust te vinden en te aanvaarden, loslaten, en dieper voelen. Er wordt net als bij het werk met de plantmedicijnen gewerkt met de energie van de groep, voor en door mekaar.  Er zijn tevens momenten voor individuele healings die ook werken voor de hele groep.

 

Een TAKI avond is dus geen gewoon ligconcert maar een ceremoniële setting, startende met een deelronde om mekaar te voelen, welke verhalen komen de ruimte binnen, hoe zit je er voor op het moment enz,  Daarna wordt het reeds door ons ingezongen water gedronken.  Het water reist doorheen jouw cellen en wordt de volgende uren begeleid door de ICARO’s en klanken van ons muziekaal gebeuren.  

Tijdens het concert wordt het water in het midden van de ruimte opgeladen waarvan je tijdens het slotlied nog een slok mag nemen.  Je proeft nu de kracht van het medicijn in het water, en dit neem je mee naar huis, naar je familie, naar je werk, naar iedereen … de wereld in!  Het medicijn is niet iets daarbuiten, maar het ben jij, Jouw getransformeerde zelf is het medicijn voor de wereld.

Data en info

Alle geplande waterceremonies vind je hier

Afbeelding1

Een diepgaande reis is waar we jou in begeleiden.  We gaan samen naar de donkere diepe grotten van jouw ziel en stijgen daarna weer op naar de hoogste regionen van die ziel.  Deze aardse beweging van op en neer vertalen we liever in het cosmische ‘naar binnen’ en ‘naar buiten’.  Tijdens deze energetishe beweging kom je jezelf tegen, de energie raakt jouw processen aan en brengt diepe inzichten.  Er worden verklaringen gevonden, zaken gesnapt en rust verkregen.  Uiteindelijk belanden we na deze reis in ons hart.  Het grote voelcentrum.  

Een open hart om de wereld in te verwelkomen zoals hij is.  Zien en voelen, diep weten dat alles reeds in perfecte resonantie is met wat zich afspeelt.  Dat jij ook de buitenwereld bent en weerspiegelt, dat goed en slecht, positief en negatief enkel een mooi concept zijn binnen ons menselijke verhalenboek.  Een mooi boek, een amusant boek, over het ene en het andere.  Nu weet je dat je niet het ene of het andere bent, er wordt gezien, niet door iemand, maar er wordt gewoon gezien dat het er allemaal reeds is.  Een klare blik, met een open hart.

 

Dit zijn de blikken en harten van de mensen waarnaar we kijken op het einde van een TAKI concert, weinig woorden zijn er nodig, enkel een uiwisselende blik van herkenning en liefde.  

76ffa57aec122c4c2e7ba235c85bc9d4 waterceremonie